a jak w międzyczasie sprzeda ten rower komu innemu?...Hazzelnut pisze:sam amor jest tyle wart =.=
ja bym mu wysłał ten pozew, na sam widok zesra się w gacie
będzie błagał, żebyś nie dawał do sądu, znam takie przypadki
Nieuczciwy sprzedawca na allegro
jeżeli nie jest ustanowiony zastaw sądowniczy/komorniczy-może dysponować swoją własnością dowolnie.
jednak gdyby sąd zinterpretował sprzedaż na allegro-jako zawarcie umowy kupna-sprzedaży ? nie wolno odsprzedawać dalej rzeczonego przedmiotu-choć z drugiej strony,nie otrzymał zapłaty-(według regulaminu allegro jest na to 5dni) więc umowa jest nieaktualna
jednak gdyby sąd zinterpretował sprzedaż na allegro-jako zawarcie umowy kupna-sprzedaży ? nie wolno odsprzedawać dalej rzeczonego przedmiotu-choć z drugiej strony,nie otrzymał zapłaty-(według regulaminu allegro jest na to 5dni) więc umowa jest nieaktualna
http://tablica.pl/oferta/ns-core-ID1j4o ... 0a89a;r:;s:
Na Tablice pl juz jest za 5000zl haha ja bym nie odpuscil .
Na Tablice pl juz jest za 5000zl haha ja bym nie odpuscil .
Daje sobie spokój. Do sądu nie idę bo nie chce jeszcze dokładać do tego roweru poza tym koleś może się odwołać i sprawa będzie się ciągła bardzo długo . Od kolesia zero reakcji na straszenie . Na policji powiedzieli mi że mogą przyjąć zgłoszenie ale i tak je umorzą. Także dziękuję panu Mateuszowi za zjeb***mi 3 tygodni wakacji. Mogłem sobie kupić coś w tym czasie.
BikerJG jakbyś sprzedawał podobny rower za 2500 to napisz do mnie
BikerJG jakbyś sprzedawał podobny rower za 2500 to napisz do mnie

I dzięki takiemu podejściu koleś niczego się nie nauczy...damianfmx pisze:Mi nie chodzi tyle o kasę co o czas nie będę dłużej czekał.
Ja miałem sprawę w sądzie o dorado. Generalnie nie opłacała mi się za bardzo, ale poprowadziłem ją do końca tylko dla tego, żeby ujowi pokazać, że takich przekrętów się nie robi. Drugi raz dorado już nie wylądowało na allegro. Tu chodzi o to by prawo było po naszej stronie.
Z gówna bata nie ukręcisz.