[propozycja] miejscówki rowerowe...

greg2405
Kontakt:

Post autor: greg2405 »

Ajz pisze:Jeśli to ma się udać, to tylko i wyłącznie legalne miejscówki, tylko i wyłącznie cały projekt z prawdziwą moderacją.
POPIERAM.
rycu
Kontakt:

Post autor: rycu »

Ajz Jestem za! ;) Nie można było by zrobić czegoś takiego że jest np. 5 modów do których zgłasza się miejscówki i oni dodają je na mapę? Żeby można było oglądać mapę trzeba się do nich zgłosić po login i hasło? Można by było je wydać po rozwiązaniu jakiejś zagadki albo po tym jak zgłaszający się po login odpowie na jakieś trudniejsze pytanie o tematyce rowerowej, potwierdzając tym samym swoje iq. Pewnie szlo by coś takiego zrobić i moim zdaniem to było by najlepsze wyjście można by było przez to graniczyć dostęp dzieciaków na marketówkach.
pawcisq
Kontakt:

Post autor: pawcisq »

Oki. To zróbmy mapkę tych legalnych tras i miejsc. Ułatwiłoby to bardzo początki.
Lord_92
Kontakt:

Post autor: Lord_92 »

Czy aby woodride nie realizuje takiego właśnie projektu? Z tego co widziałem wersja narazie skromniutka ale podoba mi się ich formuła.
facebook.com/AntidoteBikepark
kontakt@antidotebikepark.pl
pawcisq
Kontakt:

Post autor: pawcisq »

Właśnie zobaczyłem, że nie za wiele tego mają. Całe.. 5?

Nie ma więcej w Polsce legalnych tras? No i czemu wszystkie w jednym niemalże miejscu? XD
ari4
Kontakt:

Post autor: ari4 »

Co do legalnych/nielegalnych miejscówek, to pojawiają się wg mnie pewne nieścisłości.
Otóż, np. w Bydgoszczy jest nielegalna miejscówka "Drzewniak" albo "Grabina" w Koronowie. One są jak wspomniałem nielegalne, ale wszyscy w Bydgoszczy z naszego "światka" rowerowego wiedzą gdzie one są i tym miejscówkom to nie szkodzi. I wg mnie spokojnie można byłoby je umieścić na mapce dla osób przyjezdnych.
I teraz tutaj kłócą się stwierdzenia - umieszczać/nie umieszczać ich na mapce.
greg2405
Kontakt:

Post autor: greg2405 »

Prawda jest taka, że jak ktoś jest w temacie to sobie spokojnie poradzi aby znaleźć kkogoś kto zna lokalne miejscówki...
mapek żadnych bym nie robił, tym bardziej z nielegalnymi miejscówkami (czyli zdecydowaną większością w naszym kraju):-)
ODPOWIEDZ