Kona Steely - gdzie kupić?

D_Homer
Kontakt:

Kona Steely - gdzie kupić?

Post autor: D_Homer »

Witam, ostatnio zainteresował mnie ten rower ;) ale chyba ciężko go w tej chwili dostać? czy ktoś się orientuje jak to jest z dystrybucją rowerów kona w polsce? czy tak mało było egzemplarzy tego modelu, że już go nie ma? czy może był to taki nie wypał że wycofano je? wiem, że kona produkowała go w 2011 i 2012 roku, ale obecnie na oficjalnej stornie kony nie znalazłem go w spisie rowerów na sezon 2013... z drugiej strony jego cena była mocno nagięta, ale może przy jakiejś wyprzedazy posezonowej udałoby się go kupić za rozsądniejsze pieniądze?
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

A weź mi wyjaśnij, co ten temat robi w tym dziale? To jest jakaś nowa moda, że wszystko zakłada się tutaj? Kiedyś moderatorzy walczyli z botami, teraz z przenoszeniem...

Pogaduchy rowerowe - tematy luźnej dyskusji o rowerach lub ich tematyce, nowości sprzętowe.

Pytasz o rower konkretnie taki model, to raczej to tutaj nie pasuje?
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Genon wygrał to trzeba kone?
miki_ck
Kontakt:

Post autor: miki_ck »

Spaced pisze:Genon wygrał to trzeba kone?
Już sponora ma nowego? Bo wygrał na UMF-ie :wink:

Co do roweru z tematu to ja nic specjalnego w nim nie widzę...
Jeśli bym chciał sztywniaka cr-mo w tym stylu i podobnej kasie to kupiłbym jakąś fajną ramę (w UK np. tego sporo jest) i złożył na fajniejszych częściach.
D_Homer
Kontakt:

Post autor: D_Homer »

Po pierwsze, sorry że wrzuciłem tutaj, czy to aż taki problem? jeśli masz taką moc to przerzuć go do właściwego działu i mnie o tym poinformuj, zamiast rzucać się o bzdurę ;)

Po drugie nie wiem kto to jest Genon :oops: ale jesli to warte uwagi, to może mi wyjasnicie o co chodzi? A czemu kona? a bo ze wszystkich stalowych sztywniaków do enduro najbardziej mi się podoba :)

Po trzecie, widze że bardzo pomocne to forum :mrgreen:
Nikt nic nie wie o Steely?

miki_ck składanie na innej ramie tez jest dla mnie jakąś opcją ;) ale jakoś nie chciałbym na Surge'u... możesz polecić cos fajnego z UK? i w jakich cenach to dostane?
Spaced
moderator
Kontakt:

miki_ck pisze:Już sponora ma nowego? Bo wygrał na UMF-ie
A sorry pomylił mi sie z Bizetem
miki_ck
Kontakt:

Post autor: miki_ck »

D_Homer pisze:ale jakoś nie chciałbym na Surge'u... możesz polecić cos fajnego z UK? i w jakich cenach to dostane?
FireEye Flame, On One 456 (Na pinku jest sporo fajnych rowerów złożonych na tej ramie), Ragley Bluepig... Wszystkie da się w granicach 200 funtów wyhaczyć.

Często można coś w tym stylu znaleźć na CR za ok. 150-200 funtów.
Spaced
moderator
Kontakt:

D_Homer pisze:miki_ck składanie na innej ramie tez jest dla mnie jakąś opcją ale jakoś nie chciałbym na Surge'u... możesz polecić cos fajnego z UK? i w jakich cenach to dostane?
Na EMTB miałes długi temat o ht do am. Przekop go.

http://www.stantonbikes.com/bikes

i o tym:
http://www.production-privee.com/PBSCCa ... ID=1321476

Chociaz jak kolega wyzej pisze są tansze opcje. Warto przekopac fora enduro bo tam czasem w dobrych cenach sa używki.
ODPOWIEDZ