duro fr 20 vs durolux vs RS Domain R CL

pietryna
Kontakt:

Post autor: pietryna »

Orzeszek pisze:więc jak znajdziesz jakiegoś nixona
Kupiłem za 350zł. Fakt, stan co najmniej średni ale jest. Oś 20mm 140 skoku około.
Orzeszek pisze:4. na marzocchi 44 mało osób jeździ i sam bałbym się wydawać 1000zł na takie coś
Super argument. Na bosach też mało ludzi jeździ...
Orzeszek pisze:2.Nie,ale skoro sądzisz że jest mnóstwo amortyzatorów,to znajdź linki w allegro itp. i poleć je założycielowi tematu
Na allegro są wszystkie amortyzatory świata? A może wszystkie aktualnie idące na sprzedaż? Jest środek sezonu. Rzeczy jest mało i są drogie. Niewielu ludzi stać żeby kupić najpierw nowy a potem sprzedawać stary sprzęt więc wybierają opcję jeździć ile się da a potem taniej sprzedać.

Dostaje konkretne modele. Może ich sobie szukać sam. Jak chcesz to siedź codziennie na allegro i mu wyszukuj konkretnych. Albo naucz go używać subskrypcji rss dla danego wyszukiwania allegro.
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Orzeszek pisze:1.Kiedyś to było kiedyś,teraz nie ma ich już dosyć długo,a jak są to zaniedbane ze zdartymi lagami
2.Nie,ale skoro sądzisz że jest mnóstwo amortyzatorów,to znajdź linki w allegro itp. i poleć je założycielowi tematu
3. w ciągu 2-3 miesięcy wypatrywałem na allegro używanego sektora i jakoś nie znalazłem,bo jest to nowy produkt,ciężko znaleźć za te 1000 zł używanego sektora z u-turn
4. na marzocchi 44 mało osób jeździ i sam bałbym się wydawać 1000zł na takie coś
nixona bardzo trudno znaleźć, minute stoi już 1 - 2 miesiące na allegro
http://allegro.pl/amortyzator-manitou-m ... 28431.html
Z fox i x-fusion pewnie coś do xc ale w cenie ok.1000 zł,właściciel tematu nie podawał propozycji amortyzatorów do 1000 zł (udowadnia to że nie przeczytałeś nawet pierwszego postu) tylko 500-600 zł więc jak znajdziesz jakiegoś nixona/foxa/xFusiona/ minute lub kogoś nieogarniętego który Ci za taką kase sprzeda amortyzator z tej półki to po prostu napisz,a nie wyzywasz jak dzieciak od narkomanów i chorych psychicznie - jak chcesz "wyładować" swoją agresje to nie na forum tylko na rowerze..

1. Szukaj poza allegro. Mój wideł kupowałem w maju, jak ktos nie jest ograniczony i nie patrzy tylko na allegro to znajdzie sporo. Wtedy byłem w stanie spokojnie z 10 w dobrym stanie zanleść. Teraz pink + allegro daja mi 3 w cenie, poszukalbym po gieldach to znalazlbym pewnie jeszcze wiecej. Stan różny ale emtb albo brytyjskie gieldy zawsze maja sporo
2. Ja znajde linki za allegro ty mi zapłacisz bo poza dojazdami do pracy cały dzień dzis pracuje zamiast pierniczyć od rzeczy. Zgoda?

Ale żeby nie być gołosłownym : http://www.ebay.co.uk/itm/Used-2011-Roc ... 1c297e2f3c

Nówki za 1000zl z uk mozna ustrzelić więć używka pójdzie solidnie poniżej ceny. Sporo z nich w uk wyciagaja z gotowych rowerów bo to popularne oemy w popularnych rowerach tam.

3.MOŻNA KUPIC AMORA POZA ALLEGRO
4. No to jak wyżej - nie umiesz szukać bo są miejsca poza allegro. Do tego jak było wspomniane jest środek sezonu.

b) Co złego w tym, że minute stoi na allegro? Jak za długo postoi to erozja go zje?

c) Mało osób na tym jeździ w pl. Wlasnie na tym polega twój problem. Jesteś ograniczony. Czytasz tylko dhz nieudolnie cudze posty kopiując i myslisz, że tylko z allegro da sie używki brać. Mam 44, sporo znajomych w uk je ma i uwaga uwaga NIC SIE NIE DZIEJE.

PS. Czy twoim zdaniem skoro nie ma obecnie nic dobrego na allegro to trzeba brac cos totalnie od czapy? Jak w aptece pigułek nie ma to też byś dla dziewczyny aspiryne wziął? No przecież nie było pigułek to coś trzeba wziąć nie?
buKKa
Kontakt:

Post autor: buKKa »

to może jak mówicie że max 140mm to spinner ammo nowy?:
http://allegro.pl/nowy-spinner-ammo-axl ... 55305.html
Orzeszek
Kontakt:

Post autor: Orzeszek »

Szukaj sprawdzonych amortyzatorów, co chwilę jest jakaś okazja na amortyzatory np. marzocchi.
Jest dużo licytacji i można okazyjnie cos kupić.
Tu masz np drop offa 3 na qr20, cena nie jest niska,nie jest też wysoka, ale myślę że to lepszy wybór niż spinner/duro

http://allegro.pl/drop-off-3-i2580387417.html
buKKa
Kontakt:

Post autor: buKKa »

hmm powiem kuszące naprawdę może się na niego przyczaję :) dzięki wielkie
ODPOWIEDZ