trasy wałbrzych
-
- Kontakt:
trasy wałbrzych
zna ktoś jakieś trasy,chopki do skakania z góry dzieki
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: trasy wałbrzych
Tam masz tak szczerze rozpiernicz w tym lasku bo jest wiele skoczni i wiele zrobionych ścieżek. Gdzie nie skręcisz to inna trasa. Niestety nie ma tak że masz jeden zjazd i wszystko jest na tej trasie. Po drugie krótki zjazd ale chociaż dobre to że blisko i poszaleć można. W sumie trasa zaczyna się od prawie stawu na Gedemina od tej skoczni
Wydaję mi się, że to akurat atut tej trasy, że jest wiele dróg bo każdy dzięki temu może wybrać coś dla siebie i zaiste nie ma tak, że nuda, bo w którą stronę byś nie pojechał to jest fajnie ;]
Przepraszam za archeologizm ale chciałbym się dopytać czy prócz Chełmcem, Dzikiem i Szczawnem jest jeszcze coś gdzie warto się wybrać?
Przepraszam za archeologizm ale chciałbym się dopytać czy prócz Chełmcem, Dzikiem i Szczawnem jest jeszcze coś gdzie warto się wybrać?
-
- Kontakt:
O, no to fajnie, bo w sumie poza tymi trzema lokacjami to nie ma za bardzo gdzie latać. Są oczywiście koło starych torów jakieś hopki lub pozostałości epickich tras ale za to to trzeba byłoby się wziąć bo to jest w naprawdę badziewnym stanie wszystko, a widać, że albo ktoś kiedyś tu zawody organizował albo naprawdę włożył w to ogrom serca bo w sumie gdzie się nie pójdzie to jakaś pozostałość skoczni czy innego downhilowego czegoś jest.
Były kiedyś zawody ale z tego co wiem to ta trasa zaniedbana = zniszczona już jest, no chyba, że źle wiem.
http://www.youtube.com/watch?v=YmrPgw0DvIE
Były kiedyś zawody ale z tego co wiem to ta trasa zaniedbana = zniszczona już jest, no chyba, że źle wiem.
http://www.youtube.com/watch?v=YmrPgw0DvIE