serwis DHX 4.0 warszawa, pomoc.

Jabbadrummer
Kontakt:

serwis DHX 4.0 warszawa, pomoc.

Post autor: Jabbadrummer »

Witam.
Potrzebuje pomocy przy serwisie dampera, kogos kto jest z warszawy i umie go serwisowac? Nigdy go nie rozbieralem i chciałbym sie tego nauczyc ( niepsujac go za pierwszym eazem ;) . Jestem wstanie sie finansowo zrewanżować bo szanuje ludzki czas i poswiecenie.
W razie propozycji proponuje na priva, żeby forum niezapychać ;-)
Pozdrawiam.
str0gg
Kontakt:

Post autor: str0gg »

Masz urządzenie do próżniowego napełniania olejem?

Proshox albo dystrybutor nie pamiętam nazwy mieszczą się na racławickie 99(we wnętrz fortu)
str0gg.pinkbike.com
Tom@s
Kontakt:

Post autor: Tom@s »

proshox.pl - ale nie wiem czy Darek znajdzie czas..

cult-bikes.pl - dystrybutor Foxa, ale licz się z kosmiczną ceną..

a jeśli chodzi o konkretne osoby, to chyba Olek z Kazoory ogarniał, ale nie wiem czy pracuje jeszcze tam.. poza tym możesz podpytać na cykloza.pl, bo z tego co kojarzę, to ktoś z cyklozowiczów też ogarniał..
43RIDE magazyn rowerowy
pietryna
Kontakt:

Post autor: pietryna »

str0gg pisze:Masz urządzenie do próżniowego napełniania olejem?
Na co ci to? Jak na razie tylko CCDB tego wymaga, a wg mnie wymaga tego głównie dlatego że mało ludzi go ma i ci co mają mogą sobie pozwolić na opłacenie serwisu.
off_road
moderator
Kontakt:

Post autor: off_road »

pietryna pisze:a wg mnie wymaga tego głównie dlatego że mało ludzi go ma
Taa ;)
Zdziwiłbyś sie ile powietrza potrafi pompa wydrzeć z niby nowego oleju prosto z butelki (zakladajac, ze nie robiło sie szejka wczesniej)

Z tego co wiem Darek ma troszke duzo roboty ;)
Ohlins RS Elka DT Marzocchi AvA DSP WP Showa KYB

Serwis:
www.fb.com/BFGsuspension
pietryna
Kontakt:

Sam odsysam powietrze z oleju. Ale to nie jest od razu powód żeby pompy próżniowej używać.
misiakr
Kontakt:

Post autor: misiakr »

W jaki sposob je odsysasz?
diskordia
Kontakt:

Post autor: diskordia »

pewnie przez rurke z sitkiem.
pietryna
Kontakt:

Ręcznie, przy pomocy strzykawki. Ale niewiele tego idzie. Z dota co innego. Tam wleję 10ml i po kilkunastu sekundach podciśnienia robi się 7ml dota i 3ml powietrza.
str0gg
Kontakt:

Post autor: str0gg »

do serwisowania dhx 4 jest wymagana pompa próżniowa chyba, ze chcesz wydac kase na nowego dhx bo go zatarleś dzięki bąbelkąm... :P

Jak jest nie odpowietrzony to "słychać jak stuka i pociera" nie potrafię tego inaczej opisać.
str0gg.pinkbike.com
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

LOL.

Nawet w serwisówkach foxa nie pokazują próżniówek.
pietryna
Kontakt:

Popularne się takie pieprzenie zrobiło. Ja rozumiem że ludzie chcą zarobić ale za wszelką cenę - nawet kłamiąc innym których być może nie stać na drogi autoryzowany serwis czy niewiele tańszy nieautoryzowany?
Jak dla mnie jest to obrzydliwe...
Vin_OSW pisze: Nawet w serwisówkach foxa nie pokazują próżniówek.
Już nie mówiąc o tym że te oficjalne manuale nie są dla ludzi tylko dla autoryzowanych serwisów, a w necie znalazły się bo ktoś je wykradł...
SacyTragMaTat
Kontakt:

Une nouvelle qui a besoin de vos conseils!#notran

Post autor: SacyTragMaTat »

Bonjour à tous,

Je m'appelle Marie, je viens d'avoir 30 ans et je suis assistante commerciale dans le secteur de la mode. Je vis au Canada depuis 2 ans, pays dans lequel j'ai découvers le marketing sur internet qui est vite devenu une passion!
Je suis bien consciente que je débute et que j'ai encore de nombreuses choses à apprendre! J'espère donc que vous serez patients avec moi et que vous pourrez me faire profiter de votre expérience.

Afin de progresser plus rapidement on m'a conseillé de créer un blog, ce que j'ai fais. Je ne sais pas si c'est le bon endroit pour vous le présenter mais je tente ma chance.
J'aimerais surtout que vous me donniez votre avis sur le design de mon site et sur l'emplacement de mon formulaire qui me sert à me créer une liste de prospects.

Merci aussi de me dire ce que vous pensez de ma signature. Pour le moment elle ressemble à ça

Trouvez la meilleure référencement google site

Pensez-vous qu'elle incite assez au clic sans faire trop commerciale ?

Merci pour votre retour

Au plaisir de vous lire!

Marie
ODPOWIEDZ