Gdzie na narty w Austrii
Gdzie na narty w Austrii
Witam, w tym roku mam zamiar wybrać się na ferie do Austii na narty, do jakiego ośrodka polecacie pojechać? Zależy mi przede wszystkim na tym, żeby było dużo tras o zróźnicowanym stopniu trudności. Byłem raz na Kitzteinhorn i bardzo mi się podobało, znacie może jakieś równie dobre lub lepsze ośrodki? Zastanawiałem się na Stubai i Pitztal
DH Lypky
-
- Kontakt:
Soelden i nie ma gadania. Masz 2 lodowce, na prawde mega dużo tras. 2 snowparki w zime, 1 na wiosne. Jak ogarniasz jazde w puchu to z wyciągów są dostępne mega długie linie nawet po 2km samego puchu. Co prawda pod dalszym wyciagiem juz ludzie się ogarneli i po opadzie szybciej wyjeżdżone jest ale zawsze mozna iść trudniejszymi liniami zawsze 

diskordia Rzeczywiście tras jest ogrom, ale wątpie czy uda mi się nakręcić ojca na tak długą podróż.
Dcmonsterfelt Ośrodek wygląda na fajny i jest blisko
Spaced Duuuża miejscówka i dojazd nie daleki, poważnie wezmę pod uwagę.
misiakr Też nawet fajnie
Hugo Kaunertal jest mniejszy w porównaniu z innymi i w dodatku leży dalej, jak jest z infrastrukturą , pogodą itd?
Hintertux też jest dalej niż inne, Spaced mówi, że jest tłok a ja nie lubię bydła na trasie XP, za to ilość tras jest ok
Mi najbardziej z wymienionych przeze mnie też mi się podobał Stubai, więc skoro polecasz to może tam pojadę.
Z resztą mam jeszcze dużo czasu na wybór
Dcmonsterfelt Ośrodek wygląda na fajny i jest blisko
Spaced Duuuża miejscówka i dojazd nie daleki, poważnie wezmę pod uwagę.
misiakr Też nawet fajnie
Hugo Kaunertal jest mniejszy w porównaniu z innymi i w dodatku leży dalej, jak jest z infrastrukturą , pogodą itd?
Hintertux też jest dalej niż inne, Spaced mówi, że jest tłok a ja nie lubię bydła na trasie XP, za to ilość tras jest ok
Mi najbardziej z wymienionych przeze mnie też mi się podobał Stubai, więc skoro polecasz to może tam pojadę.
Z resztą mam jeszcze dużo czasu na wybór

DH Lypky
W weekendy wali tam całe Monachium, do tego ogólnie popularne wśród niemców i polskich narciarzy (a to oznacza chujowych narciarzy)silva49 pisze:Hintertux też jest dalej niż inne, Spaced mówi, że jest tłok a ja nie lubię bydła na trasie XP, za to ilość tras jest ok
Jeszcze jak masz kase to podobno super jest Serfaus
-
- Kontakt: