czy w szóstkach rc3 też? w tych niższych modelach to mam pewność że tak ale z tymi rc3kami to nie wiem

Ogólnie dużo osób twierdzi, że modele 2008 i trochę 2009 są nieudane...pietryna pisze:Po czterech latach nadal widać ludzie powtarzają legendy.
Bo są.greg2405 pisze:Ogólnie dużo osób twierdzi, że modele 2008 i trochę 2009 są nieudane...
Jw.greg2405 pisze:Osobiście miałem styczność z 66 rc3 z 2008 i 888 rc3 z 2009 no i niestety posiadały znane z tych roczników dolegliwości...
Bo były. M.in. w 55R.greg2405 pisze:co do tłumików Sr'a słyszałem, że w 55 były montowqane...
Ślizgi mają większy luz konstrukcyjnie. Ja nie byłem pewny w swoich i wysłałem do gregorio na test - taki precyzyjnie wycięty kawał metalu który jak przejdzie przez ślizgi to znaczy że do wymiany. Były dobre a bujały się mocniej. Ludzie po prostu sobie coś ubzdurają i tak już się powtarza. Teraz naprawdę bym się poważnie zastanowił czy warto brać 2007 czy 2008. Za 2007 moim zdaniem przemawia tylko i wyłącznie niższa cena(aczkolwiek legenda i tak trzyma ją dość wysoko).boogiel pisze:Mam 888 rc3 2009 i nie ma luzów na ślizgach
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości