[Propozycja] Możliwość zrobienia ankiety w temacie
[Propozycja] Możliwość zrobienia ankiety w temacie
Witam, uważam, że fajnie by było, gdyby można by było w temacie zrobić ankietę 

DH Lypky
-
- Kontakt:
Tylko co dadzą same wyniki ankiety? Przecież liczą się konkretne opinie użytkowników, a nie bezsensowne "bierz ten/tamten rower". Poza tym w takich ankietach pewnie będzie głosować mnóstwo dzieciaków którzy na żadnej z tych ram nie jeździli, bo któraś się bardziej podoba, więc wyniki mogą być po prostu mylące.
Ja tam nie widzę potrzeby ankiet, ale dodatkowa opcja na forum nie zaszkodzi, co najwyżej bedzie irytować.
Ja tam nie widzę potrzeby ankiet, ale dodatkowa opcja na forum nie zaszkodzi, co najwyżej bedzie irytować.
http://brooce.pinkbike.com
Tak i ktoś chcący sprzedać big hita będzie spamował jak się tylko da z nadzieją, że się jego rama komuś spodoba....silva49 pisze:No na przykład ktoś założył by temat: która rama lepsza: Big Hit czy Operator to w takim temacie byłaby ankieta z wynikami.
Dokładnie!brooce pisze:Tylko co dadzą same wyniki ankiety? Przecież liczą się konkretne opinie użytkowników, a nie bezsensowne "bierz ten/tamten rower". Poza tym w takich ankietach pewnie będzie głosować mnóstwo dzieciaków którzy na żadnej z tych ram nie jeździli, bo któraś się bardziej podoba, więc wyniki mogą być po prostu mylące.
Niemniej jednak uważam, że warto spróbować czegoś nowego.
-
- Kontakt:
Moim zdaniem to zły pomysł i nic dobrego z tego nie wyniknie
Zresztą w moim własnym temacie nie musze mieć referatu na 3 strony lae 3 zdania dlaczego co i jak a nie odpowiedź "tak" lub "nie" w ankiecie, tak ludzie w ogólne nie będą pisać tylko klikać
Ja zagłosowałem na "nie" i dalej sie przy tym utrzymuje!

Ogólnie to forum ma masę niedociągnięć. Nie wspominając o stronie głównej. Właściwie dlaczego nie ma np emblematów? Jakoś nie widzę na obecny czas, możliwość uzyskania czegokolwiek, obiektywnego z ankiet w sprawie recenzji sprzętu.
Ktoś najwyraźniej pierdzi w stołek...
Ktoś najwyraźniej pierdzi w stołek...
Centruję i zaplatam w Krakowie, zapraszam do współpracy.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie ma takiej potrzeby. Niby fajny bajer i niektóre fora go mają, ale
Jestem na NIE i też
Jeśli zakładam jakiś temat na forum to po to żeby poznać plusy i minusy danej części a nie tylko ilość głosów.brooce pisze:w takich ankietach pewnie będzie głosować mnóstwo dzieciaków którzy na żadnej z tych ram nie jeździli, bo któraś się bardziej podoba, więc wyniki mogą być po prostu mylące
Jestem na NIE i też
AveFreeride pisze:dalej sie przy tym utrzymuje!
Kross Level A8 + RS Tora 318SA
http://ujeb.se/wFhyoQgkNANT
http://ujeb.se/wFhyoQgkNANT