jakie pedaly.....
jakie pedaly.....
mama pytanko jakie sa dobre pedaly w 2 grupah cenowych:
do 100zl np.Pancake Terror
do 200zl np.Leg Eaters Terror
do 100zl np.Pancake Terror
do 200zl np.Leg Eaters Terror
-
- Kontakt:
NS za 79zl - trzymaja noge jak glupie (14 pinoof na strone), nie katuja az tak bardzo (nie mam ochraniaczy i pare razy przyrwalem)
Latwiej sie podrywa rower, nie kosztuja duzo, maja uszczelnione lozyska (za te cene nie znajdziesz na maszynoofkach), nowe maja poprawione bebechy i nie lapia luzoof, platforma jest na prawde wielka.
Jak masz ochraniacze to dorzuc i kup na terrorach.. a jak masz duzo kasy to kup nowe LegEatersy - wiecej pinoof i os 14mm, na maszynoofkach <- tego sie nie da zahetac chyba!
Latwiej sie podrywa rower, nie kosztuja duzo, maja uszczelnione lozyska (za te cene nie znajdziesz na maszynoofkach), nowe maja poprawione bebechy i nie lapia luzoof, platforma jest na prawde wielka.
Jak masz ochraniacze to dorzuc i kup na terrorach.. a jak masz duzo kasy to kup nowe LegEatersy - wiecej pinoof i os 14mm, na maszynoofkach <- tego sie nie da zahetac chyba!
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
-
- Kontakt:
Nowe ns rulez
Trzymanie jest mega, centralnie kleja noge !
I wygladaja wyjebczo ;] , look @
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=322516
Trzymanie jest mega, centralnie kleja noge !
I wygladaja wyjebczo ;] , look @
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=322516
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
A ja zrobiłem taki myk: Kupiłem tanie pedały VP 550, spiłowałem odlane "piny", nawierciłem dziury, nagwintowałem i od dołu wkręciłem śruby gwint M4, tak że łepek śruby jest na dole, a gwint na górze. Potem tylko przyciąłem na odpowiednią długość, i wierzcie mi, jeżdziłem na rożnych pedałach ze zwykłymi pinami i terrorami - moje trzymają znacznie lepiej. Tylko pewnie pedaly beda po jakimś czasie łapać luzy, ale można to skorygować. Koszt takiego zabiegu jest śmieszny - 35 zł - pedały, 1,50 zł - woreczek śrub :)
Ja tez mam te Wellgo o ile to te ktore sa w tescie. Sa fajne i czarne. Fakt faktem za lapia luzy ale bez problemu mozna je zlikwidowac. Podoba mi sie patent z tym ze piny wkrecasz od spodu przez pedal. Czyli np dla lepszego trzymania mozesz sobie wkrecic normalne srubki z dlugim gwintem i bedzie cacy. Nie jestes uzalezniony od pinow za 50 gr sztuka. A co do fishbonow mialem takie 3 lata - mega pancerne, mega ciezkie, i mega nie trzymaja nogi.
n0 ridE n0 fUN