Szukam taniej ramy do FR dla początkującytch
Szukam taniej ramy do FR dla początkującytch
Taj jak w temacie szukam taniej ramy do FR. Mój budżet wynosi ok 500zł. Sam myślałem nad LF DRAGSTAR lub UNDERGROUND. Która z nich jest lepsza a może jakaś inna polecicie. Mam ok 185cm wzrostu chociaż nie wiem czy coś to zmienia. Bardzo liczę na wasza pomoc
Obydwie ramy sa godne uwagi , kumpel ma draga 14'' , ja mam 187 cm wzrostu i spokojnie sie mieszcze. Rama jest naprawde mocna, takze troche Ci posluzy . Ja moge polecic Ci Hawka pro team dual , ta rama jest pancerna ,lecz troche kośztuje . Moze chcialbyś go odemnie odkupic ,bo chce kupic fula .jak coś to pw.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://allegro.pl/rama-dartmoor-hornet- ... 94945.html
Bierz póki tania
Najlepsza ramka w tej cenie.
Bierz póki tania

Najlepsza ramka w tej cenie.
-
- Kontakt:
Człowieku, nawet mnie nie denerwuj. Ja mam alu darta, street style i myślę że mój Junior podniesiony na półkach na max jest "trochę" wyższy od twojego rst i rama żyje, a ma już piąty sezon i jeździła u kolegi z boxxerem i też było dobrze. On jest jednym z lepszych raiderów w łodzi więc rama nie miała lekko a ja latam jak worek kartofli więc też nie ma lekko i jakoś główka urwała się na płaskim jak wracałem do domu bo jest to poprostu nie możliwe.
Teraz twierdzisz że:
Teraz twierdzisz że:
to jutro może stwierdzisz że latałeś te dirty na smoku....Mikrus4 pisze:główka urwała się na płaskim jak wracałem do domu