Musze sie uczciwie przyznac ze nowe forum na poczatku nie przypadlo mi do gustu. Ale teraz obserwuje czytajac dobra tendencje- w waszych postach nie ma tyle co dawniej klutni wyzwisk hamskich odzywek. Czuje sie ze wraz ze starym forum odeszly wszystkie spory (no moze prawie wszystkie) Odpowiedzi sa konkretniejsze, widac ze sie staracie :) Pozdro i oby tak dalej
KFP ma racje klimat sie zaczyna ale ci userzy którzy na początku nie założyli nowego konta już tego nie zrobia :( jest nas mniej ale trzeba dać rade :D
tez zauwazylem jakby ocieplenie atmosfery. na razie nie ma zadnych zjebow co zakladaja pierdyliard nowych tematow bez sensu, wiekszosc postow jest ok. ludzie tez jacys milsi sie porobili... wiosna pewnie tak na wszystkich dziala ;)
Chyba "winne" jest temu tylko to ze zostali juz tylko Ci fajni ludzie a nie ma takich tektur jak kiedys:D
a to nowe forum nie jest całkiem do kitu juz sie wszyscy przyzwyczilismy:D
to by cosmos wiele wyjasnialo :)
ale forum jest gites, przyzwyczailem sie juz. zobaczcie -pokrzyczeloi troche ze im sie nie podoba i co? i juz dal se siana :P i teraz paru ludzi zostalo ktorzy normalnie pogadaja, nawet dowedziec sie czegos mozna :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ale kilka juz postow powtorzonych sie pojawia :P ale jest calkiem milo :D
ale przyzwyczailem sie - mniej wiecej kazdy post i odpowiedzi kojarze wiec jak wejde pod koniec dnia na forum jak przegladam posty to wiem ktore juz czytalem a ktore nie i przelaczam dzial :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
nowe forum dopier co wystartowało ale wyrazinie da się zauwarzyć dobry wpływ nowergo forum na urzytkowników po zatym należy równierz zauwarzyc że jest pomysilane z głowa której niektórym z nas brakuje :d za to chciał bym podziękowac wszystkim którzy sa opowiedzialni za to forum jak dla mnie jest tu rowerowo (by nie używac niecenzuralnych słów )