CZY KUPIC? przerzutka tylna Ultegra 6600 SS

CJKamilDHlife
Kontakt:

CZY KUPIC? przerzutka tylna Ultegra 6600 SS

Post autor: CJKamilDHlife »

http://allegro.pl/shimano-przerzutka-ty ... 07199.html

Witam, zakładałem kiedyś temat aby zasięgnąć porady odnośnie szosowej przerzutki do roweru DH, która będzie jeszcze mniej się "tłukła" od SLX'a, otóż jestem chyba zmuszony zakupić przerzutke, SLX trochę się skrzywił, nie wiem czy da się na prostować, nie przyglądałem się dokładnie w którym miejscu jest najbardziej skrzywiony, ale nie odbiega to dużo od normy bo tylko 1 i 2 nie obsłuży z racji iż pójdzie w szprychy..

Teraz pytanie, czy kupić tę przerzutke z aukcji? Jest dość tania jak na opisywany stan techniczny, nie dam więcej za przerzutkę co za SLX'a, więc nowej chyba nie kupiłbym, a Dura Ace SS i X9 odpadają z racji swojej ceny..

I jeszcze jedno pytanie, czy manetka SLX 9 obsłuży ją? Nie mam też kasety szosowej tylko standardowej "wielkości" dziewiątkę, być może jest to kaseta od Deore XT, ale nie jestem pewien bo dość długo ją mam..
pietryna
Kontakt:

Post autor: pietryna »

Mi dura ace łykała kasetę 12-32 z 38 na przodzie. 38/32 już było na granicy.

Ta ultegra trochę drogawa ale ładnie wygląda. Za to 100zł może rzeczywiście. 150 na pewno bym nie dał.
ODPOWIEDZ