Witam,
we wrześniu planuję rekreacyjny wyjazd (bez roweru) w okolice Żywca, nocleg najprawdopodobniej w Międzybrodziu Żywieckim i mam w związku z tym kilka pytań.
1. Trochę będę po okolicy się poruszał, a nie chcę jechać swoim autem, czy jest na miejscu jakaś wypożyczalnia niedrogich aut?
2. Bungee... Wiem, że jest możliwość skoku na bungee z Wileczego Jaru, macie może kontakt, do ludzi, którzy to organizują?
Żywiec i okolice - pytań kilka
tez polowalem na te bungee z mostu, oficjalnie juz nie ma tam skokow, bo ponoc byl jakis niegrozny wypadek.
od siebie polecic moge park linowy u podnóża żaru, mega zabawa.
okolica troche nudnawa, muzeum piwa marne w weekendy, bo nie idzie sie na hale produkcyjna.
dobre ryby w knajpce "u putina" jak sie leci z zaru w kierunku zywca.
pozdro
od siebie polecic moge park linowy u podnóża żaru, mega zabawa.
okolica troche nudnawa, muzeum piwa marne w weekendy, bo nie idzie sie na hale produkcyjna.
dobre ryby w knajpce "u putina" jak sie leci z zaru w kierunku zywca.
pozdro
Odnośnie bungee... 28-29 września są organizowane skoki, w weekend, kiedy ja jadę niestety nie ma takiej opcji, bo grupa, która to organizacje w tym czasie jest zajęta ;/
Co do okolicznych atrakcji, akurat mam rodzinę w tamtym rejonie, więc co nieco wiem, ten park linowy brzmi ciekawie, na pewno jezioro żywieckie, a później będziemy włóczyć się po górach :P
Co do okolicznych atrakcji, akurat mam rodzinę w tamtym rejonie, więc co nieco wiem, ten park linowy brzmi ciekawie, na pewno jezioro żywieckie, a później będziemy włóczyć się po górach :P