Shimano Saint 2013 vs Avid Code vs Hope Moto M6
-
- Kontakt:
jeżykBDG, otóż też miałem cyrki z odpowietrzaniem, strasznie dużo się z tym bawiłem, a efekt marny. Aż w końcu zamówiłem Hope Bleeding Kit i efekty czuć od razu, klamka twarda, modulacja super, brak mułowatości w pracy takiej jak wcześniej - polecam zakup tego na crc (w PL nie do dostania chyba, a z 7anną się nie dogadasz - przerabiałem i nie polecam). Pozdro 

-
- Kontakt:
Zapłaciłem za niego ok. 100 zł, zestaw składa się z butelki z 2 wężykami, jednym z końcówką do dętki, drugim do przyczepienia specjalnej pokrywki zbiornika wyrównawczego. Odpowietrza się w ten sposób, że wlewa się płyn do tej butli, pompuje się np. dętkę do 25 psi i podczepia do butli, a drugi wężyk wkręca się w pokrywkę zbiornika. I ciśnienie powietrza samo wykonuje za nas odpowietrzanie i zalewanie - płyn jest wypychany z butli tym ciśnieniem i wciskany do hampla - bąble i płyn wylatują z zaworu na zacisku. Po całej operacji mamy super odpowietrzone heble i nic tylko jeździć. Pozdro 

Moherek993 Z tym że ja mam wszystko elegancko odpowietrzone a i tak siły brakuje.
MUSZEL http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... odelID=912
MUSZEL http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... odelID=912
SIEMA MELON!
-
- Kontakt:
Możliwe, że u Ciebie brakuje siły, moim nie brakuje, bo zatrzymują moje 105 kg razem z rowerem bardzo sprawnie. Jak kupię klocki metaliczne, pewnie będzie jeszcze lepiej. W każdym razie, jestem zadowolony z moich M-szóstek i polecam. i jeszcze jedna sprawa - waga. Może innych odstrasza, ja osobiście nie przejmuję się różnicą 400 g w jedną, czy w drugą stronę. Pozdrawiam