Kranked 5 In Concert
Kranked 5 In Concert
witam
zna ktos tytuł pisoenki jak jeździ Tyler Super T Klassenlub czy ktos ja ma jak to to prosze o gg ??
dzięki za wszystkie odp
zna ktos tytuł pisoenki jak jeździ Tyler Super T Klassenlub czy ktos ja ma jak to to prosze o gg ??
dzięki za wszystkie odp
sprzedam ns roller przod 60zl do negocjaci
To jest bodajze 1 sekcja? Ta Tailera?? Na takich wyjebanych hopach?? jesli tak to to jest
N.E.R.D- superstar
a to 2 ci nie powiem bo pozyczylem qmplowi film
A tak przy okazji jak on sie naprawde konczy(film) ?????? bo ja mam koniec jak kolo (chyba barecloth czy jakos tak ) takiego przejebanego dropa skacze ze mu reka z kierownicy spada i to jest koniec......
N.E.R.D- superstar
a to 2 ci nie powiem bo pozyczylem qmplowi film
A tak przy okazji jak on sie naprawde konczy(film) ?????? bo ja mam koniec jak kolo (chyba barecloth czy jakos tak ) takiego przejebanego dropa skacze ze mu reka z kierownicy spada i to jest koniec......
It's not the bike you ride, it's how you ride your bike
widze ze temat muzy z K5 wciaz aktualny..
pamietam, ze ktos kiedys mowil, ze ma film z koncowka, czyli z napisami koncowymi. moze po prostu niech ktos to sprawdzi i poda tytuly piosenek z K5? paru osobom by sie to przydalo, w tym i mnie :] ja szukalem, na pinku sa tylko wykonawcy ale to troche glupio strzelac ktora to piosenka (Goldfingera mam juz w hj kawalkow, dobra kapela ;-) )
pamietam, ze ktos kiedys mowil, ze ma film z koncowka, czyli z napisami koncowymi. moze po prostu niech ktos to sprawdzi i poda tytuly piosenek z K5? paru osobom by sie to przydalo, w tym i mnie :] ja szukalem, na pinku sa tylko wykonawcy ale to troche glupio strzelac ktora to piosenka (Goldfingera mam juz w hj kawalkow, dobra kapela ;-) )
what can I say... ;)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
eh ludzie ale wy śmieszni jesteście czytać nie umiecie przecież kolega nicolai pisał że FILM MOŻNA ŚCIĄGNĄĆ Z http://snow.plus.ru/collection/mtb.html
i jest tam wiele innych filmów o wiadomej tematce :)
i jest tam wiele innych filmów o wiadomej tematce :)