Ostrzeżenie przed użytkownikiem hulbojanin
Ja go nie bronie ja tylko powiedziałem co miałem na ten temat do powiedzenia. Może źle przeczytałem i zrozumiałem zresztą to jest wasza sprawa załatwcie to między sobą. Z hujbojanin ubiłem jeden interes tak jak pisałem wszystko przeszło pomyślnie. Tylko zastanawiam się po co taka afera jest. Jaszczur tak szczerze to chyba jeszcze życia nie poznałeś bo takie coś spotkasz jeszcze nie jeden raz. Nie myśl se że ja coś złego albo coś tam ja powiem ci że wiele razy można spotkać się z jakimś incydentem. Mi też nie raz nie wyszło coś sprzedać albo kupić albo ktoś chciał wyrwać wała ale takie coś się załatwia między sobą. Przede wszystkim to nie jest tak że z tobą poszedł źle interes to już dla wszystkich on jest lipny i cza go dać na czarninę. Wiele osób ubije z nim interesa i będzie gitara tak samo z tobą wiele osób będzie ubijać z tobą interes i malina. Jednej coś się nie spodoba to już ma alarmować że jesteś lipny i tak dalej albo nie dobijesz targu i odwołasz to już lecisz na czarninę
Ludzie opanujcie się owszem zgodzę się gdyby ktoś chciał wała wyrwać to wtedy cza alarmować i nawet sklepać mu sierść żeby popamiętał ale takie coś nie róbcie jaj
Ludzie opanujcie się owszem zgodzę się gdyby ktoś chciał wała wyrwać to wtedy cza alarmować i nawet sklepać mu sierść żeby popamiętał ale takie coś nie róbcie jaj
endi25l Po co afera? żeby jak ktoś przypadkiem będzie miał okazję zrobić z nim jakiś interes, żeby wiedział, że trzeba mu wyjątkowo patrzyć na rączki.
Wylicytował na allegro to niech kupuje, a nie że jak się okazuje, mama nie da na rower, to zaczyna odstawiać debilizmy w rodzaju postu tutaj
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=76742
zamiast normalnie zadzwonić przeprosić, że jednak nie da rady i zachować się jak na osobę w wieku 13+ przystało.
A to, że jest rama pęknięta zauważył z odległości 100 czy iluś km i robi koło d**y sprzedającemu wygłaszając na forum te herezje i za coś takiego niech leci na "czarninę". Nie byłoby tematu gdyby po ludzku dał znać, że jednak z biznesu nici.
Wylicytował na allegro to niech kupuje, a nie że jak się okazuje, mama nie da na rower, to zaczyna odstawiać debilizmy w rodzaju postu tutaj
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=76742
zamiast normalnie zadzwonić przeprosić, że jednak nie da rady i zachować się jak na osobę w wieku 13+ przystało.
A to, że jest rama pęknięta zauważył z odległości 100 czy iluś km i robi koło d**y sprzedającemu wygłaszając na forum te herezje i za coś takiego niech leci na "czarninę". Nie byłoby tematu gdyby po ludzku dał znać, że jednak z biznesu nici.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: