Gry Gry Gry
Grałem chwilę w Snipera Elite V2 efekty są ale gra jest płytka i nie wciąga niczym innym niż nutshotami właśnie.
Tak samo jak Ridge Racer Unbound (bodajże tak to się pisze). Co warte uwagi to Team Fortress 2 i Blacklight Retribution. Pierwsze chyba każdy zna, a drugie to klasyczny esport także trzeba łoić ciężkie godziny zanim się będzie dało grać na poziomie.
Tak samo jak Ridge Racer Unbound (bodajże tak to się pisze). Co warte uwagi to Team Fortress 2 i Blacklight Retribution. Pierwsze chyba każdy zna, a drugie to klasyczny esport także trzeba łoić ciężkie godziny zanim się będzie dało grać na poziomie.
Czy płytka, to bym polemizował. Dla mnie płytkie są gry typu Quake (nie czaję tej gry, a na monitorze jakby była dyskoteka) oraz wszystkie CoD powyżej 2. Praktycznie nie wiedziałem co się tam dzieje. Nie ma już tej atmosfery...EZrider pisze:Grałem chwilę w Snipera Elite V2 efekty są ale gra jest płytka i nie wciąga niczym innym niż nutshotami właśnie.
SE v2 jest fajne, że wszystko sam musisz zrobić. Nie masz pomocy ze strony wojska. Takie coś lubię. Wiadomo jednemu przypadnie do gustu, a drugiemu nie.
Nuts shoot jest mega. Tak samo jak komuś walnie się w granat przy pasie

http://slendergame.com/
Pełne majty mam, odkryłem dopiero dziś - polecam jak nic innego, darmowa prosta gierka która niszczy. Bardzo mocna i straszna.
Pełne majty mam, odkryłem dopiero dziś - polecam jak nic innego, darmowa prosta gierka która niszczy. Bardzo mocna i straszna.
Mafia 2,1 bardzo dobre produkcje, których fabuła się nie znudzi i wielu zwróci na nie uwagę:)
AC 2, AC Brother Hood, Revelations świetne ostatnio przeszedłem dwie pierwsze i jestem w połowie ostatniej. Fallout 3 też świetny, ale już New Vegas trochę zmyślony. Polecam bardzo nowego Dirta, jest grą bardzo dobrą:) co tam jeszcze ciekawego... Nfs to tylko carbon, mosta wanted, pro street (bez asyst na poziomie king) i wszystkie gry tylko z padem od xbx 360
AC 2, AC Brother Hood, Revelations świetne ostatnio przeszedłem dwie pierwsze i jestem w połowie ostatniej. Fallout 3 też świetny, ale już New Vegas trochę zmyślony. Polecam bardzo nowego Dirta, jest grą bardzo dobrą:) co tam jeszcze ciekawego... Nfs to tylko carbon, mosta wanted, pro street (bez asyst na poziomie king) i wszystkie gry tylko z padem od xbx 360

Gram w to od tygodnia. Nastrój kozacki, ale gierki chyba nie można przejść.wawrzon pisze:http://slendergame.com/
Podobne nastroje są przy gierkach pcb czy jakoś tak. Kisiel w gaciach

-
- Kontakt: