marzocchi 888 rc3 made in italy??
-
- Kontakt:
marzocchi 888 rc3 made in italy??
witam, zastanawiam się nad kupnem tego amora i sprzedawca zapewnia mnie że to jest ostatni rocznik produkowany w włoszech a z tego co wiem, to rc3 nie były robione we włoszech ktoś poradzi??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
może jako prototyp? ale wątpię- ciekawe też skąd koleś wie ,że są z italii?
to czy golenie są matowe-nie ma żądnego znaczenia.
ostatnio oglądaliśmy 3 seryjne 66vf2 z 2006 i kazde mają inne golenie dolne-od błyszczących po totalny mat. wszystkie kupione nowe-więc bez przekładek.
rc3 to 2008 rok- pierwszy po przeniesieniu produkcji na tajwan- i według powszechnej opini-najgorszy rocznik.
kup sobie rc2x z któregokolwiek roku i będziesz zadowolony-wszystkie inne to spore ryzyko wpadki.
pomijając te najnowsze modele.
to czy golenie są matowe-nie ma żądnego znaczenia.
ostatnio oglądaliśmy 3 seryjne 66vf2 z 2006 i kazde mają inne golenie dolne-od błyszczących po totalny mat. wszystkie kupione nowe-więc bez przekładek.
rc3 to 2008 rok- pierwszy po przeniesieniu produkcji na tajwan- i według powszechnej opini-najgorszy rocznik.
kup sobie rc2x z któregokolwiek roku i będziesz zadowolony-wszystkie inne to spore ryzyko wpadki.
pomijając te najnowsze modele.
-
- Kontakt:
W 2008 mieli problemy z blokującymi się tłumikami.diskordia pisze:kup sobie rc2x z któregokolwiek roku i będziesz zadowolony-wszystkie inne to spore ryzyko wpadki.
Dobre jaja. Przebudowali to i owo (np. ślizgi), przypilnowali Tajwańców i zaczęli znowu dobre robić dobre amortyzatory.F4rr3ll pisze:tak btw. to od 2010 znowu sa made in italy
Re: marzocchi 888 rc3 made in italy??
Witam
Wytłumaczcie mi taka kwestie jeżeli lepiej się znacie. Rower przywiozłem z Włoch był w nim 888rc3 na dolnych goleniach rok produkcji 07 no i jak to Marzocchi podaje rok miesiąc i dzień produkcji na dolnej półce T07 D10 11 dzień miesiąca. Przywiozłem też sobie nowe golenie które były robione w 08 i aktualnie są teraz założone. Tak więc moje pytanie czy był on zrobiony jeszcze we Włoszech? Białe golenie ze zdjęć są oryginalne nic nie było z nimi robione
Wytłumaczcie mi taka kwestie jeżeli lepiej się znacie. Rower przywiozłem z Włoch był w nim 888rc3 na dolnych goleniach rok produkcji 07 no i jak to Marzocchi podaje rok miesiąc i dzień produkcji na dolnej półce T07 D10 11 dzień miesiąca. Przywiozłem też sobie nowe golenie które były robione w 08 i aktualnie są teraz założone. Tak więc moje pytanie czy był on zrobiony jeszcze we Włoszech? Białe golenie ze zdjęć są oryginalne nic nie było z nimi robione