Jaka wiertarko-wkretarka ~200 zl
Jaka wiertarko-wkretarka ~200 zl
Siemano, stoje przed wyborem wkretarko-wiertarki w granicach 200 zl. Licze na dosyc mocny akumulator, ogolna sprawnosc, moze gratisy w postaci wiertel i bitow. Warto inwestowac w moc 18 v ? Na oku mam model Black&Deckera albo Einhela. A moze macie jakies inne sprawdzone sprzety ? Do uzytku typowo amatorskiego
Od siebie polecam http://img1.cokupicstatic.pl/c_big350468.jpg Trochę czasu już jest w domu i ciągle się dobrze trzyma. Zero kłopotów z nią 

-
- Kontakt:
Ode mnie Black&Decker CD14C. Mam ją chyba 5 albo więcej lat. Żywotność aku bardzo dobra
Niestety nie widzę jej nigdzie w necie.
Polecił bym Ci jeszcze DeWalt'a ale cenowo tylko używka wchodzi w grę. Co do wierteł nie liczyłbym na jakieś fajerwerki jeśli chodzi o te dołączanie do zestawów. Mam wiertarkę Metabo SBE 900 Impuls i jedno z dołączonych wierteł do betonu załatwiłem na pierwszym otworze w (uwaga) suporeksie
Co chcesz wkręcać / wiercić i czy ten sprzęt ma dostać ostro po dupie?

Polecił bym Ci jeszcze DeWalt'a ale cenowo tylko używka wchodzi w grę. Co do wierteł nie liczyłbym na jakieś fajerwerki jeśli chodzi o te dołączanie do zestawów. Mam wiertarkę Metabo SBE 900 Impuls i jedno z dołączonych wierteł do betonu załatwiłem na pierwszym otworze w (uwaga) suporeksie

Co chcesz wkręcać / wiercić i czy ten sprzęt ma dostać ostro po dupie?
DeStRoY
-
- Kontakt:
Bierz tylko Sparkiego polecanego wyżej. Mamy ich w pracy ok 10 używamy codziennie od 2 lat i nic się nie dzieje. Kupiłem to samo do domu i jestem bardzo zadowolony. Pracuje na reklamacjach i ... też jej nie widuję
Jedyne co się działo to zaginała się blaszka przy baterii i nie było styku ale to wystarczyło odgiąć... i po kłopocie.
B&D unikaj bo to chiński syf, odkąd sprzedali nazwę to produkują gówno. Einhela też unikaj bo to syf produkowany głównie dla Nomi, nie warto. Unikaj marek Castoramy jak PP albo MacAllister (choć Mac jest jeszcze jakoś działający).

B&D unikaj bo to chiński syf, odkąd sprzedali nazwę to produkują gówno. Einhela też unikaj bo to syf produkowany głównie dla Nomi, nie warto. Unikaj marek Castoramy jak PP albo MacAllister (choć Mac jest jeszcze jakoś działający).
-
- Kontakt:
Naprawdę mam maks 250 zł na zakup. Powiedzmy, że raz na miesiąc się przyda, jak trzeba będzie wywiercić dziurę w ścianie i zawiesić obraz.
Koniecznie nowa, miło by było, żeby opcjonalny serwis współpracował z klientem
Rozumiem, że szukam 14,4 V najlepiej z 2 aku.
Sparky, śmiesznie plastikowy się wydaje ale może słusznie warto. Dzięki za rady
Koniecznie nowa, miło by było, żeby opcjonalny serwis współpracował z klientem

Sparky, śmiesznie plastikowy się wydaje ale może słusznie warto. Dzięki za rady
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: