dh_maniak ty **********. ******* cie?? to ty masz makrokesza nie ja moje to przynajmniej znana firma a ranger??
za 749 zeta byl wczoraj w kerfie. moglem zrobic zdjecie tego zloma i ci pokazac na czym jezdzisz. downhillowiec sie znalazl za 749 zl rower i mysli ze wszystko potrafi. przynajmniej sie nie wstydze zdjecia w neta dac jakbys ty zazucil czyms na pinka to by twoja krzywa gebe od raza wysmiali!!
kona stinky za 749zł?? w kerfie????? chyba ci okulary się zbiły kona stinky kosztuje 7499 a nie 749zł!!! ********* cię??? skumajcie go!! może nie jestem mistrzem ale przynajmniej nie stoje koło hopek i nie wyśmiewam dirtowców którym nie zawsze się coś udaje. jak jesteś taki dobry to sam skocz i walnij jakiegoś trika!! JA PRZYNAJMNIEJ NIE JESTEM POZEREM!!! nie długo dam swoje zdjęcie na pinka. i twoje też. całą okazałość twojej stolcolubnej mordy!! niech amerykanie zobaczą jaki hardkor jest w polsce. trzeba tylko to zdjęcie podpisać wyraźnie. NIE TO NIE JEST EKSPERYMENT NA DZIECIACH Z CZARNOBYLA. TO POLSKA RZECZYWISTOŚĆ!! TO WOJCIECH STASIAK!! i zobaczymy skogo się będą śmiali!! tylko nie podchodzić do niego bo zarazicie się plamakami na ****!!!!********** do posejdona zboczona dziwko wojtkudh!!
a w sumie musialbys zlapac szczypcami swojego czlonka uzywajac przy tym jeszcze mikroskopu elektronowego... no sorry nie wiedzialem :)
lepsza gruba dupa niz malutki, wrecz mikroskopijny czlon :)