Witam
Sorry ze jeszcze raz sie pytam o to samo ale tamten watek gdzies wcielo.A wiec:
Jak sie jezdzi w ochraniaczach na golenie i kolana w dluzszych trasach(do 50 km)???Chodzi mi o takie modele jak:4*4.race lite i foxy.Jezdzil ktos w takich ochraniaczach (albo podobnych) takie trasy?Jezdze na litowym freeridzie i potrzebuje jakis ochraniaczy na golenie
Z gory dzieki za odp
Ochraniacze a km
Witam
ja mam 4*4 i sa spoko mozna robic dlugie trasy, minusem jest to ze strasznie sie noga poci (wrecz jest mogra jak ****) ale co tam po rowerku pod prysznic i gra.
polecam te ochraniacze chociaz przebilem jednego platformą "Northshore Pancake"
PoZdro
ja mam 4*4 i sa spoko mozna robic dlugie trasy, minusem jest to ze strasznie sie noga poci (wrecz jest mogra jak ****) ale co tam po rowerku pod prysznic i gra.
polecam te ochraniacze chociaz przebilem jednego platformą "Northshore Pancake"
PoZdro
http://www.bikeworld.pl/foto/show_img.php?id=4655
gg 3038894
gg 3038894
jak chcesz poszalec, dj, czy street bez ochraniaczy poryjesz sobie nogi, ja sie wy........ na schodach 2 tyg temu mam 20 szwow na i w kolanie i cudem doslownie nie stracilem zepki, za foxy standart zaplacisz jakies 90pln za kask 0orzech ok 120-140 i rekawiczki (tez dosyc wazne pzry glebach) ja radze uwzgledniac takie rzeczy w budzecie
Local Swinga-Swinga