RYBNIK -> po zawodach
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
Yo Pepole...
Kicaj Twardy jest... zreszta jeszcze nie moze umierac bo mi wisi kase :P:P.
Jak ostatnio gadalem z nim to w domu siedzi :P... poobijany niezle ale on ma downa :). - zapierdala jak goopi.
Szkoda ze nie jechal :/ - bylby niezly :]
A co do Mojej jazdy z zabrzea do rybola... to... hem jeszcze mam te zboczenie z czasow xc :).
W sumie niedlugo sie jechalo 1godz i 20 minutek :].
Razem z TomaŻ em :].
NO ja lece na Kolacyjke... bo jutro kolokwieum i musze dobrze pojesc i sie wyspac :).
Papap
Kicaj Twardy jest... zreszta jeszcze nie moze umierac bo mi wisi kase :P:P.
Jak ostatnio gadalem z nim to w domu siedzi :P... poobijany niezle ale on ma downa :). - zapierdala jak goopi.
Szkoda ze nie jechal :/ - bylby niezly :]
A co do Mojej jazdy z zabrzea do rybola... to... hem jeszcze mam te zboczenie z czasow xc :).
W sumie niedlugo sie jechalo 1godz i 20 minutek :].
Razem z TomaŻ em :].
NO ja lece na Kolacyjke... bo jutro kolokwieum i musze dobrze pojesc i sie wyspac :).
Papap
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
[quote="bart"][quote="Qcor"]1. byly jakies ostre gleby?
2. puszczali w rezultacie bez zbroi?[/quote]
Ja widzialem jedna porzadna glebe - stalem przy tym "dropie", koles na pomaranczowym a-gangu zle sie wybil, zachaczyl przodem i spadl w sumie tak na bark juz na plaskie. Przerwali na chwile zawody, ale koles sam sie pozbieral w sumie wiec chyba nic powaznego mu sie nie stalo ;)[/quote]
jestem ciekaw kiedy będom tam nastepne zawody
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=311640
2. puszczali w rezultacie bez zbroi?[/quote]
Ja widzialem jedna porzadna glebe - stalem przy tym "dropie", koles na pomaranczowym a-gangu zle sie wybil, zachaczyl przodem i spadl w sumie tak na bark juz na plaskie. Przerwali na chwile zawody, ale koles sam sie pozbieral w sumie wiec chyba nic powaznego mu sie nie stalo ;)[/quote]
jestem ciekaw kiedy będom tam nastepne zawody
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=311640
-
- Kontakt: