hmm rozmiar powidzasz xxl:P nie no ja mam 113 na 68mm tylko korbe fsa power pro i ona jest wypykla tzn niektore sa takie ze kwadrat jest schowany glebiel korby i trzena miec dłuzy support musisz isc to shot z korba i ci powiedz jaki chyba ze nie wiedza co to za rama:P 3maj sie
a opona wiesz ponoc 2,6 na 26" ale nie ryzykowal bym numeracje sa tak zjebane kazda opona jest inna wezmierz 4ry o szerokosci 2,6 i kazda bedzie inna w reku i inna na kole. wiec wydale mi sie ze lepiej sobie zmierzyc miejsce na opone w tylnych widelkach i isc to shop zobaczyc jak wyglada opona na kole i dopiero zobaczyc czy pasi albo z rama do shop a do 16" draga wiksza nie wejdze chyba ze 24" 3maj sie
Wchodzi na 26" ninja 2.65 czyli okolo 8 cm wiem bo jezdilem
i da sie jezdic bez obcierania na sporej centrze
wedlug mnie weszla by spokojnie jakas 3 wezsza
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=333510 <= ja
aha i jeszcze jedno co do opony. Mam hutchinsona Jumbo DH ma 67mm szerokosci na dx32 i w 16" draga wchodzi jak masełko. Ma jeszcze luzu po bokach. Swoja droga zastanawiam sie gdzie ty widziales opony 8cm? Moja ma niecale 7 a to juz 2,7"...
a propos, ta opona jest na sprzedaz a najchetniej na wymiane na ciut węższą [przednia]
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
[quote="KuMiK"]A ma ktoś Husselfelta w Dragu 14? bo zastanawiam się jaki suport zamówić 113 czy 118.
Ja juz mam hussfelta dh 38 zebów i suport 118 wziołem bo tesh niewiedziałem ale lepiej dłuższy ! niz ma niepasowac moze jutro załoze albo pojutrze to ci powiem a opone to mam 2,5 continental diesel (ale nie na Olej nNapedowy :D )
ogólnie dragi nie są złe gdyby tylko były bardziej skretne !!
[/quote]
GRZECZNI CHŁOPCY IDA DO NIEBA --CI GORSI MAJĄ RAJ NA ZIEMI ;-)))))))))