Rama: Ancillotti Tomaso DHP
Widelec: Marzocchi Bomber 66VF2
Damper: Ancillotti
Kierownica: Nuke Proof Warhead wznios 20mm, 800mm
Mostek: Sunline V1
Gripy: ODI Intense MTB Lock-On
Barendy: Author
Stery: Ancilloti
Siodło: Tec
Sztyca: Easton
Zacisk: no name
Korby: Race Face EvolveDH +rockring Dartmoor
Support: Funn
Zębatka: Dartmoor Totem
Łańcuch: Sram PC830
Pedały: Ns Bikes Aerial
Napinacz: Ancillotti
Przerzutki: Shimano Alivio
Manetki: Shimano Alivio
Kaseta: Sram PG820
Koło przód:
Obręcz: Vuelta
Szprychy: Cn spoke
Piasta: Novatec D661SB 3 in 1
Opona: Maxxis Minion DH 2,35
Dętka: Maxxis DH
Koło tył:
Obręcz: Nuke Proof
Szprychy: Cn spoke
Piasta: Nuke Proof Generator 135 x 12
Opona: Maxxis High Roller 2,35
Dętka: Maxxis DH
Hamulec przód, klamka: Avid Code 2010 + Avid 203mm
Hamulec tył, klamka: Avid Code 2010 + Avid 183mm
Modyfikacje:
Zamontowana prowizoryczna prowadnica łańcucha, która ma zastąpić oryginalną, brakuje jeszcze rolki od dołu napinającej łańcuch
Waga: Jeszcze nie ważyłem;]
Plany:
Do wymiany: koło przód (obręcz już jest Nuke Proof, czekam na piaste), tarcze na Hope 203mm,
przerzutke koniecznie jak najszybciej!
amortyzator na następny sezon
Jest bidnie ale będzie bogato;)
[quzyn] Ancillotti Tomaso DHP + Marzocchi Bomber 66VF2
Ale to ładne!
Pierwszy raz widzę tę ramę z 1-półką i muszę przyznać że wygląda świetnie. Żółta obręcz na przód, parę drobiazgów i będzie mega.

Pierwszy raz widzę tę ramę z 1-półką i muszę przyznać że wygląda świetnie. Żółta obręcz na przód, parę drobiazgów i będzie mega.
http://miki-ck.pinkbike.com/ Freeride!
ablee nie wiem czy o tej samej mówimy, zakupiłem ją w maju na allegro, także całkiem możliwe:)
Spaced jeszcze konkretnie nie jeździłem, ale zdaje egzamin, ma mało sztywny wahacz wg mnie i trochę problemów miałem z damperem bo tłumienie nie działało, ale po serwisie u znajomego chodzi jak nowy
Moim zdaniem trochę przekombinowali z budową, bo wygląda na to, że najpierw zaprojektowali ramę a później martwili się o damper i napęd, bo podchodzi tutaj chyba min 38z z przodu, bo inaczej łańcuch wisi na wahaczu, ja mam 36z i ociera dość mocno.
Spaced jeszcze konkretnie nie jeździłem, ale zdaje egzamin, ma mało sztywny wahacz wg mnie i trochę problemów miałem z damperem bo tłumienie nie działało, ale po serwisie u znajomego chodzi jak nowy