Problem z komputerem- zmniejszony ekran w grach

;o
Kontakt:

Problem z komputerem- zmniejszony ekran w grach

Post autor: ;o »

Siema!
Szukalem w internecie informacji na temat mojego problemu ale nic sie niestety nie dowiedzialem :/ Moze jest tu jakis asior od komputerow, ktory byl by w stanie mi pomoc...
Sprawa wyglada tak, ze pewnego razu chcialem odpalic gre(tony hawk 3, ale to chyba nie ma znaczenia) wlaczyla sie posrodku ekranu w takim malym okienku,a dookola byl czarny ekran. Sprawdzilem inne gry i jest tak samo. Do tej pory wszystko dzialalo dobrze i mialem normalny pelny ekran. Nie mam pojecia co moglo to zmienic ani jak to naprawic. Nie jestem jakims wielkim fanem gier ale czasem lubie pyknac w takie starocie jak tony, czy heroes 3, mam laptopa lenovo t61.
Z gory dzieki za pomoc:)
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
Sandwitch
Kontakt:

Post autor: Sandwitch »

Ze starymi grami może być problem (często o ile nie zawsze są w formacie 4:3). Ogarnij ustawienia w grze a jak nie to spróbuj łopatologicznie wywalić stery od karty graficznej i wrzucić najnowsze.

//
Z tego co widzę to twój laptop też jest 4:3, spróbuj wgrać te stery.
;o
Kontakt:

Post autor: ;o »

Tak, moj laptop tez szczytem technologicznym nie jest :D W kazdym razie, moze to byc wina sterownikow? Skoro jednego dnia wszystko dzialalo super, a nastepnego jak wlaczylem to juz bylo z dupy...
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
ODPOWIEDZ