Fonika oszust!!!
-
- Kontakt:
Fonika oszust!!!
Witam, chciałbym opisać sytuacje, jaka przydarzyła mi się podczas robienia interesów z niejaką Foniką z naszego forum.
Sprawa wygląda tak: dogadałem się z Foniką na facebooku, ze kupie od niej rame omena vigo, udało się, dostałem rame, później jeszcze czekałem ok tydzień bo brakowało mi kilku części.
Po tym czasie tydzień byłem chory więc też nie pojeździłem, udało mi sie pojeździć dopiero w tym tygodniu na Palenicy ale tam też nie poszalałem bo złapałem snejka po 3 zjeździe.
Wróciłem do domu, umyłem ower i podczas tego mycia zauważyłem ryske kolo główki, mniej więcej na łączeniu górnej rury z dolną.
Napisałem do Foniki, zęby zwrócić jej rame ale ona powiedziała że to moja wina, ze pod nią na pewno nie pękła bo waży 60kg i skacze hopki na 1m...
zobaczymy jak sprawa się rozwinie, ale mam stracone 3 tygodnie końcówki sezonu, sporo pieniędzy i nerwów, stanowczo nie polecam robienia z nią interesów, chyba że wyrazi chęć współpracy i oczyszczenia swojego imienia. Jeżeli ktoś z Wrocławia mógłby pomóc będe wdzięczny.
Sprawa wygląda tak: dogadałem się z Foniką na facebooku, ze kupie od niej rame omena vigo, udało się, dostałem rame, później jeszcze czekałem ok tydzień bo brakowało mi kilku części.
Po tym czasie tydzień byłem chory więc też nie pojeździłem, udało mi sie pojeździć dopiero w tym tygodniu na Palenicy ale tam też nie poszalałem bo złapałem snejka po 3 zjeździe.
Wróciłem do domu, umyłem ower i podczas tego mycia zauważyłem ryske kolo główki, mniej więcej na łączeniu górnej rury z dolną.
Napisałem do Foniki, zęby zwrócić jej rame ale ona powiedziała że to moja wina, ze pod nią na pewno nie pękła bo waży 60kg i skacze hopki na 1m...
zobaczymy jak sprawa się rozwinie, ale mam stracone 3 tygodnie końcówki sezonu, sporo pieniędzy i nerwów, stanowczo nie polecam robienia z nią interesów, chyba że wyrazi chęć współpracy i oczyszczenia swojego imienia. Jeżeli ktoś z Wrocławia mógłby pomóc będe wdzięczny.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
lollex pisze:Tyle jest juz o niej na tym forum i dalej ludzie coś od niej biorą. Brawo
Z tego wynika że nie mógł wiedzieć o tym użytkowniku. Swoją drogą dlaczego nie oglądałeś ramy po kupnie?!plastekqqq pisze:dostałem rame, później jeszcze czekałem ok tydzień bo brakowało mi kilku części.
Po tym czasie tydzień byłem chory więc też nie pojeździłem, udało mi sie pojeździć dopiero w tym tygodniu na Palenicy
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dla zainteresowanych tym, czego nie kupować: https://www.facebook.com/groups/MarketT ... 891456349/
-
- Kontakt:
Rozumiem rozżalenie i strasznie współczuję, ale skąd masz pewność, że rama była już pęknięta? Mówisz, że nie zauważyłeś tego przy sprawdzaniu ramy po wyjęciu z paczki, tylko dopiero po jakimś czasie i po tym jak sam jeździłeś. Zakładając, że przy sprzedaży rama była w porządku, to też bym zwrotu nie przyjął...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: