Tulejki montazowe dampera pomocy ! glory fr
Tulejki montazowe dampera pomocy ! glory fr
Witam kupilem rame glory fr 2008 juz jakis czas temu niestety nie dostalem tulejek do niej .I otoz moja prosba czy mialby ktos wymiary tulejek ? .Znalazlem ze szerokosc i srednica jednej to 35x8 drugiej 30x8 ale to nie wystarczy poniewaz potrzebuje wymiary tulei nachodzacych na te tuleje (mysle ze rozumiecie o co mi chodzi)
Z gory Dzieki !
Z gory Dzieki !
O.o widzę ,że kolega z Z-cia. Ale do rzeczy. Napisz do nich http://proshox.pl/ Model ramy, rocznik, i podobnie z damperem.Sami dobiorą odpowiednią długość i średnicę wew. i zew. Radzę ci odrazu kupić cały komplet (tulejka ślizgowa i montażowa) abyśnie musiał płacić 2 razy za wysyłkę.
popieramMervis pisze:nie przesadzajmy, tulejki odgrywają ważna role w płynnej pracy dampera, to tylko lozyka slizgowe , różnica po założeniu nowych tulejek np od proshock conajmniej 20% czulszy damper, ładujcie kasę, na nowe dampery, usowajce platformy, narzekajcie na małą czułość, a miejcie tragiczne tulejki slizgowe

posiadam komplet tulejek montażowych i ślizgowych polimerowych od Proshoxa i w końcu zakończył się mój dramat związany z luzami itp.
Choć osobiście uważam że jednak ten zestaw jest troszke za ciasny (przy wbijaniu tulejek montażowych w ślizgowe, te drugie wychodziły z dampera - DHX), przez co można by jeszcze polepszyć czułość dampera. Myśle, że moża tam troszke jeszcze polecieć jakimś papierkiem by lżej sie wbijały, a i tak nie ma mowy o żadnych luzach