Poziom na Pucharze Skrzata?
Poziom na Pucharze Skrzata?
Witam.
Mam pytanie o poziom riderów w wieku od 12 do 14 lat.
W następnym sezonie chciałbym startować w pucharze skrzatów , i to mam dylemat czy nie narobię sobie wstydu jak pojadę.
Film kręcony w wakacje :
http://www.youtube.com/watch?v=TfzBcZ1vxC0&feature=plcp
Może ktoś z was był i widział jak te młokosy ze skrzata jeżdżą?
Mam pytanie o poziom riderów w wieku od 12 do 14 lat.
W następnym sezonie chciałbym startować w pucharze skrzatów , i to mam dylemat czy nie narobię sobie wstydu jak pojadę.
Film kręcony w wakacje :
http://www.youtube.com/watch?v=TfzBcZ1vxC0&feature=plcp
Może ktoś z was był i widział jak te młokosy ze skrzata jeżdżą?
-
- Kontakt:
adiko wstydu sobie na pewno nie zrobisz, większość skrzatów jeździ dla dobrej zabawy !!!
widzę ze jesteś z Żywca a i ja też odezwij się na pw to dam Ci namiary na kolegę który starował w tej kategorii od nas.
Ale z doświadczenia wiem ze atmosfera na zawodach jest miła byłem w tym roku na każdych zawodach (co prawda jako opiekun) ale polecam z całego serca.
widzę ze jesteś z Żywca a i ja też odezwij się na pw to dam Ci namiary na kolegę który starował w tej kategorii od nas.
Ale z doświadczenia wiem ze atmosfera na zawodach jest miła byłem w tym roku na każdych zawodach (co prawda jako opiekun) ale polecam z całego serca.
-
- Kontakt:
Adiko, z Twoimi umiejętnościami wstydu sobie nie narobisz, wręcz przeciwnie, chociaż, jak ktoś zauważył, im bliżej podium, tym robi się coraz ciaśniej. Tak czy owak, założenie naszej imprezy jest takie, by każdy, kogo ciągnie w góry, czuł się na Pucharze Skrzata gwiazdą, bez względu na poziom zaawansowania. Przyjdzie czas, gdy zaczniecie jeździć w Pucharze Polski (albo i nie), i tam Was będą selekcjonować, a do tego czasu dh, nawet ściganie, powinno być przede wszystkim zabawą, chociaż z domieszką adrenaliny (w odpowiedniej proporcji). Takie założenie sprawa, że trasy PS są dobierane pod przeciętnych zawodników, tak żeby każdy mógł po nich zjechać, a ci najlepsi pocisnęli, wykorzystując bandy, hopy itp. Być może czasem czołówce brakuje trudnych technicznie sekcji, nawiązujących do pucharówek, ale wychodzimy z założenia, że jeżeli ktoś ze skrzatów chce się pościgać na trudniejszych trasach, to może uzupełnić ofertę PS zawodami Morawsko-Słowackiego Pucharu DH, gdzie wszyscy, od 7-latka do 50-latka jeżdżą po tej samej trasie. Poza tym w przyszłym roku będziemy organizować obok (tj. na drugi dzień) Pucharu Skrzata enduRace, w którym na trudniejszych trasach będą mogli się ścigać z dorosłymi także najszybsze skrzaty.
Tak więc wpadaj do nas w przyszłym sezonie.
Tak więc wpadaj do nas w przyszłym sezonie.
-
- Kontakt:
dobrą*marceldh19 pisze:dobrom
Wstydu sobie nie narobisz na pewno

Ja też startowałem w tym roku na wszystkich edycjach(niestety strasznie pechowy sezon

kubadhdh.pinkbike.com/