/GDAŃSK/ "Gdańsk Południe"

oTson
Kontakt:

/GDAŃSK/ "Gdańsk Południe"

Post autor: oTson »

Witam wszystkich, jestem początkującym riderem. Jakies 7 lat temu śmigalem BMXem na streecie. Postanowiłem wrócić do 2 kółek i czekam na "funbike" który powinnien dotrzeć w przyszłym tygodniu.
W związku z powrotem do zajawki szukam riderów z dzielnic Gdańska Południe /Chełm,Orunia Górna,Ujeścisko,Łostowice,Szadólki,Jasień,Kowale,itd./. Wiadomo w jakim celu hehe, tzn. w celu wspólnych ustawek i, jako, że mam pare miejsc na oku, może w celu zbudowania toru w tej cześci Gdańska.
Znajdą się jacyś riderzy ???
LowGravitySquad 001
ari4
Kontakt:

Post autor: ari4 »

Jestem z Wrzeszcza.
W weekend jade ze znajomymi do Witomina, a później pojeździć po oliwie.
oTson
Kontakt:

Kurcze w ten weekend jeszcze nie dam rady :( ale dzięki za info i napewno się podczepię jakos od przyszłego tygodnia, jak tylko rowerek będzie w miarę bezpieczny, bo niestety z drugiej ręki hardtail ;)
Ale nie odbiegając od tematu, znajdą się jacys chętni żeby ogarnac jakas traskę w tej częsci Gdańska
LowGravitySquad 001
ari4
Kontakt:

Post autor: ari4 »

Za tydzień jeżdżę w Zakopcu. Jakby co, to za dwa tyg.
oTson
Kontakt:

chyba mam zajecia, ale to się da nagiąc :lol:
LowGravitySquad 001
oTson
Kontakt:

Chciałem podpytac czy sa jacyś riderzy z tej części Gdanska??? Jest taka sprawa...ostatnio odkryłem że w lasku koło ujesciska, przy nowej Al.Hawla firma MTM usypala coś na kształt toru do dirtu w związku z powstającym w tym lasku parkiem. Coś na kształt gdyż mimo iż sam nie mam doświadczenia w dj to mam wrażenie że tor projektował ktoś bez pojęcia o tym, przeszkody mają złe kąty i sa strasznie blisko siebie. Wiem kto odpowiadał za budowę tego toru i wiem kto ma go przejąć. Nie wiem tylko czy jest ktoś w okolicy z doświadczeniem w dircie i z checiami by zainteresować się przyszłością tego toru. Wiem że nie jest jeszcze odebrany do użytku. Jak coś mieszkam obok tego toru i z chęcią pokaże ocb.
LowGravitySquad 001
freed
Kontakt:

Post autor: freed »

Pokaż zdjęcia
Ride 4 Fun ! Biatch !
oTson
Kontakt:

Re: /GDAŃSK/ "Gdańsk Południe"

troche chu.... telefoten, tylko to mogłem wstawic dzisiaj
Załączniki
www.resizer.pl_9252.jpg
www.resizer.pl_9264.jpg
www.resizer.pl_5220.jpg
LowGravitySquad 001
kurkos
Kontakt:

Post autor: kurkos »

Znawcą dirtów to ja nie jestem ale moim okiem miejscówka ma dość duży potencjał.
oTson
Kontakt:

Też mi się tak wydaje , tylko chyba brak zainteresowania tym toem. Jestem obok prawie codziennie bo nie daleko buduję krótki zjazd i nie widziałem żadnego zainteresowanego tym torem raidera. W weekend postaram się wrzucić więcej zdjęć w lepszej jakości
LowGravitySquad 001
kurkos
Kontakt:

Post autor: kurkos »

Może wiesz, jak ktoś sam przejeżdża obok tego to też sobie myśli, że w jedną osobę się tam tak narobi, że też rezygnuje przechodząc obojętnie. A jakby zebrać te wszystkie pojedyncze osoby to może by się udało zgrać jakąś ekipę na odpicowywanie miejscówki ;)
Rosa96
Kontakt:

Post autor: Rosa96 »

dobra panowie, kto chętny na jutro wysyłajcie mi numery tel. na pw zadzwonie z rana i się ustawimy. Kurkos jak coś to możemy pośmigać coś na Obłużu, coś tutaj mamy.
ODPOWIEDZ