Uwaga na gościa : " Sebaa "

sonyprzemno
Kontakt:

Uwaga na gościa : " Sebaa "

Post autor: sonyprzemno »

Cześć, piszę, by was ostrzec . Koleś o nicku " Sebaa "
"dane osobowe usunięte przez administratora" , nie jest łaskaw do odbierania paczek pobraniowych itp . Musicie uważać jeżeli nie chcecie narażać się na koszty
. Nie wiem, czy mogę dawać jego dane, jeżeli nie ,to niech adm mi napisze posta ,żebym to zmienił,ale wolę was ostrzec . Wysłałem mu paczkę pobraniową z amorkiem,mostkiem i pedałami , wartość paczki 1900zł , osobiście jestem do tyłu za wysyłkę x2 (bo jeszcze musiała wrócić na mój koszt) , była też opcja ,że mógł bym sprzedać komuś innemu. Więc Uważajcie !!!!!!! , nie dajcie się wkręcić w interesy z nim. Koleś nie warty zachodu!. Widzę,że nie tylko mnie zdołał oszukać .
Sebaa

Post autor: Sebaa »

A wiec wiele osob moze potwierdzic, ze odbieram paczki.. Za nim wyslales paczke mowilem poczekaj.. Chociaz byles na dostepnym oraz odczytales wiadomosc, wyslales paczke.. Mowilem ,ze kase oddam za pobranie to mnie zwyzywales..
sonyprzemno
Kontakt:

zobaczymy jak się sprawa potoczy, ale wiedz,że tak się nie robi !
!
Sebaa

Bo normalni ludzie nie wysylaja jak mowie aby ktos poczekał ;) Chyba prsote ,ze nie odbiore jak powiedzialem stanowczo " NIE WYSYLAJ "
Gee Atherton
Kontakt:

Post autor: Gee Atherton »

Panie sebaa z tego co wiem to coś bajki walisz bo panu sonyprzemno żeś powiedział ze ci przesyłki nie chcą wydać bez awizo pomimo ze boxx był na poczcie , do odbioru. Stary ja już dużo odbieram przesyłek z poczty ale ale idziesz z dowodem osobistym na pocztę lub legitymacją i wydali by ci czyli to znaczy ze kasę już żeś miał jak pisałeś do tamtego pana że nie chcą wydać ci przesyłki i poco te bajki ze ze boxxa nie chcą wydać poco.Po prostu trujesz głowę i narażasz ludzi na koszty przesyłki , chociaż byś za przesyłkę oddał tamtemu panu i było by po problemie.
Kona Factory Team
Sebaa

Wszelkie koszty zostana oddane ;) Po co ktos wysyla Boxxera jak mowie aby nie wysylal.. No bez kitu.
off_road
moderator
Kontakt:

Post autor: off_road »

Po co kupować skoro nie chce sie sprzetu odebrać? ;O WTF?
Ohlins RS Elka DT Marzocchi AvA DSP WP Showa KYB

Serwis:
www.fb.com/BFGsuspension
.proXof
Kontakt:

Post autor: .proXof »

Sebaa pisze:Wszelkie koszty zostana oddane ;) Po co ktos wysyla Boxxera jak mowie aby nie wysylal.. No bez kitu.
To po co zawracasz komuś dupę? Jak się powie A, to trzeba też powiedzieć B, panie kolego.
sonyprzemno
Kontakt:

Kupiłeś we wtorek i powiedziałeś, by wysłać w środę. Na tym zakończyliśmy rozmowe. W środę rano wysłałem , wróciłem do domu ,wchodzę na kompa i zobaczyłem ,że o pierwszej w nocy , jak mnie nie było na kompie ,napisałeś do mnie ,żebym się wstrzymał z wysyłką.. Miałem się telepatycznie domyśleć, że mam poczekać ?.
Irion
Kontakt:

Post autor: Irion »

Przepraszam, musicie tak plakac bez sensu na forum zamiast sie, jak ludzie, dogadac na osobnosci ?
elton29
Kontakt:

Post autor: elton29 »

Jeśli kolo Ci napisał to mimo wszsytko zachował się ok ale ososbiście w....mnie takie załatwianie spraw przez gg czy mail bo to zajmuje za dużo czasu i powoduje czasem właśnie podobne problemy dlatego prefefruję kontakt telefoniczny:)
Niemniej jednak nie powinieneś go tak besztać skoro mimo wszystko chce Ci zwrócić kasę, rozumiem że należy tępić wałki i przekrętynie uczciwych no ale za łatwo wam przychodzi ta krytyka, miał powód żeby zrezygnować czy też się wstrzymać i ma do tego prawo!
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Nie ogarniam o co afera. Nie dogadaliscie się, ile czasu od zwrotu paczki minęło? Bo z opisu sytuacji to zwykłe nieporozumienie, a halo mniejwiecej takie jakby Sebaa zesrał sie do tego amora przed oddaniem
Gee Atherton
Kontakt:

Post autor: Gee Atherton »

No ale poco sebaa wali śćieme ze był na poczcie i nie chcą mu wydać boxxa,jak by wydali bez problemu bez awizo.Kłamie i to równo ze kasę ma a naprawdę niema i zawraca głowę ludziom , chociaż przyznał by się do błędu.
Kona Factory Team
Sebaa

Czlowieku skad niby wiesz co mam co nie.? Powiedzialem zwroce koszty a innych problemow nie widze.
Grzesiek888
Kontakt:

Post autor: Grzesiek888 »

hehe Sanok znowu w akcji, a mowia ze to Radom miasto zlodzieji i oszustów bitch plesae.
FORZA JUVE!!!
Sebaa

Czy ktos został oszukany? Nie koszty zostały zwrócone itp. Tylko paczka nie zostala odebrana. Wiec nie widze tu zadnego oszusta.
sonyprzemno
Kontakt:

Jak zostały zwrócone ?, szkoda, że mi nic o tym nie wiadomo . Jeżeli wpłacisz mi na konto kwote,jaka miała zostać pobrana i inne kwoty przez nas ustalone , to zwracam honor.Dzień po wpłacie ponownie wysyłam paczke. Ustaliliśmy że w środe (31.10.1012r) kwota będzie na końcie , do tego czasu zawieszam temat, jeżeli dokonasz wpłaty, to temat do usunięcia ,jeżeli nie ,to post będzie nadal aktualny. Pozdrawiam.
misiakr
Kontakt:

Post autor: misiakr »

Heh szczerze mowiąc to dziwie sie ze w ogole jakas kase ci zwraca : D, ew zwrocilbym na jego miejscu polowe a nie calosc.
sonyprzemno
Kontakt:

Ale on mi kase daje ,a ja mu wysyłam paczke
ODPOWIEDZ