Co polecacie ? Jakie są plusy i minusy obu "uginaczy" ?
Jeśli chodzi o stan to oba są w stanie +BDB, cena nie gra roli.
Z góry dzięki za porady !

Co przez typowo do bani? jak był tępy to nieprzeserwisowane solo air. One nowe pracują na prawde bardzo ładnie, problem to wlasnie ludzie, którzy mysla, ze serwisuje sie tylko tłumik.AdiFreerider pisze:Mialem okazje jezdzic niejednokrotnie na Totemie Solo Air, tylko ze z roku 08 lub 09, a nie tak jak Ty napisales 2010 i moim zdaniem praca jest typowo do bani... Co prawda ja nie jestem zwolennikiem charakterystyki pracy RS'a, ale Solo Air to juz tragedia.
Zdziwiłbyś sięDawidFR pisze:Jeśli jeździłeś na kilku Totemach to raczej chociaż jeden z nich musiał być sprawny i przeserwisowany
bardzo mozliwe ze ten byl nieprzeserwisowany. Pracowal poprostu tępo, jakby chciał, a nie mógł, był taki twardy, mulasty jakiś. Nie jestem wielbicielem pracy Rock Shox'a, może też dlatego tak hate'uję.Spaced pisze:Co przez typowo do bani? jak był tępy to nieprzeserwisowane solo air. One nowe pracują na prawde bardzo ładnie, problem to wlasnie ludzie, którzy mysla, ze serwisuje sie tylko tłumik.
Owszem, na dwóch jeszcze, były to Coil-e i pracowaly bardzo przyjemnie (na tłumiku Motion Control IS), ale wiem ze te na pewno byly zadbane i odpowiednio przeserwisowane.DawidFR pisze:Jeśli jeździłeś na kilku Totemach to raczej chociaż jeden z nich musiał być sprawny i przeserwisowany
Brak serwisu solo air. Zreszta 3/4 nie "wielbicieli" rsa wynika z zajechanych amorów. Na parkingu to nie sa fajne amory i to jest prawda, ze po 3 latach sporo bebechów do wymiany jest ale dopóki marze beda nurkowac jak ******** nie bede o nich myslec.AdiFreerider pisze:bardzo mozliwe ze ten byl nieprzeserwisowany. Pracowal poprostu tępo, jakby chciał, a nie mógł, był taki twardy, mulasty jakiś. Nie jestem wielbicielem pracy Rock Shox'a, może też dlatego tak hate'uję.
Marcoki zawsze beda nurkowac bo taka juz jest ich charakterystyka praca, skoro nie zmienilo sie to przez 15 lat to na 99% juz sie to nie zmieni.Spaced pisze:dopóki marze beda nurkowac jak ******** nie bede o nich myslec.
amor na parkingu to jak samolot ktory nie lata, wiec mysle ze nie ma tutaj o czym dyskutowac.Spaced pisze:Na parkingu to nie sa fajne amory i to jest prawda
jak ja jezdzilem na nim to byl dwuletni i niby mial byc w bdb stanie, ale jego praca jakos mnie bardzo zrazila do RS'a, nie mowiac juz o Solo Air.Spaced pisze:po 3 latach sporo bebechów do wymiany jest
Boxxer World Cup 2010. Od tego roku tłumik avalanche. A co do pracy to z kolega powyzej się zgadzam. Co z tego, ze marz jest miekki jak za nisko w skoku siedzi. Dobrze zadbany RS pracuje na prawde fajnie tylko nie słuzy do wybierania lisci czym tak sie niektorzy w marzu jaraja.AdiFreerider pisze:a czy Ty sam jestes wlascicielem Solo Air?
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość