Jak juz masz pisac bzdury to moze lepiej nie pisz nic? Liczy sie wykonanie zawieszenia, nie ładny skrót i system bo naklejke to na czoło możesz sobie przykleić. Chociaz patrząc na wybór ram to po prostu bierzesz co akurat reklamują.Kacper Czewa pisze:Wiadomo że Lapierre to nowsza technologia ale jeden zawias to jeden zawias
Specialized demo 2011 czy lapierre dh?
-
- Kontakt:
Ale gdzie lapierre a gdzie demo ... zdecydowanie bym nigdy tak nie zamienił
Podejrzewam że miota tą ramą jak szatan patrząc na konstrukcje tego wahacza. Nie miałem przyjemności na tym latać ale nie przekonuje mnie osobiscie ta rama. Demo tak , Lapierre nie.

Mój skarb
)))))) ------>http://www.pinkbike.com/photo/9597984/

Ja się z niektórymi elementami w konstrukcji lapierre nie zgadzam ale moze zanim skrytykujesz to uzasadnisz swoja wypowiedz? Bo "przeciez to jednozawias wiec bedzie miotać" to gówniany argument. Demo tez mega zawieszenia nie ma ale, że olali kompletnie pedałowanie to sie ludzie jaraja bo miekko na parkingu i na równych trasachKacper Czewa pisze:Ale gdzie lapierre a gdzie demo ... zdecydowanie bym nigdy tak nie zamienił Podejrzewam że miota tą ramą jak szatan patrząc na konstrukcje tego wahacza. Nie miałem przyjemności na tym latać ale nie przekonuje mnie osobiscie ta rama. Demo tak , Lapierre nie.