Specialized demo 2011 czy lapierre dh?

Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Kacper Czewa pisze:Wiadomo że Lapierre to nowsza technologia ale jeden zawias to jeden zawias
Jak juz masz pisac bzdury to moze lepiej nie pisz nic? Liczy sie wykonanie zawieszenia, nie ładny skrót i system bo naklejke to na czoło możesz sobie przykleić. Chociaz patrząc na wybór ram to po prostu bierzesz co akurat reklamują.
Kacper Czewa
Kontakt:

Post autor: Kacper Czewa »

Ale gdzie lapierre a gdzie demo ... zdecydowanie bym nigdy tak nie zamienił :) Podejrzewam że miota tą ramą jak szatan patrząc na konstrukcje tego wahacza. Nie miałem przyjemności na tym latać ale nie przekonuje mnie osobiscie ta rama. Demo tak , Lapierre nie.
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Kacper Czewa pisze:Ale gdzie lapierre a gdzie demo ... zdecydowanie bym nigdy tak nie zamienił Podejrzewam że miota tą ramą jak szatan patrząc na konstrukcje tego wahacza. Nie miałem przyjemności na tym latać ale nie przekonuje mnie osobiscie ta rama. Demo tak , Lapierre nie.
Ja się z niektórymi elementami w konstrukcji lapierre nie zgadzam ale moze zanim skrytykujesz to uzasadnisz swoja wypowiedz? Bo "przeciez to jednozawias wiec bedzie miotać" to gówniany argument. Demo tez mega zawieszenia nie ma ale, że olali kompletnie pedałowanie to sie ludzie jaraja bo miekko na parkingu i na równych trasach
off_road
moderator
Kontakt:

Post autor: off_road »

Moze twórca tematu nasze rodzime Antidote rozważy? :)
Ohlins RS Elka DT Marzocchi AvA DSP WP Showa KYB

Serwis:
www.fb.com/BFGsuspension
ODPOWIEDZ