Zostałem oszukany przez osobę z Sanoka
Zostałem oszukany przez osobę z Sanoka
Uwaga! Zostałem oszukany przez osobę z sanoka
Kupiłem u niego 66 RCV, wpłaciłem część pieniędzy a druga miałem wpłacić jak amortyzator przyjdzie. Gość jest z Sanoka
Dokładne dane jakie dostałem do wpłaty
XXX - nie mogę podać gdyż odezwała się do mnie pewna osoba, która nazywa się tak samo jak człowiek który mnie oszukał i zażądała usunięcia tego imienia i nazwiska
Jeżeli ktoś ma z gościem jakiś kontakt proszę o kontakt ze mną, będę bardzo wdzięczny.
Uzyskałem kontakt z drugą osobą która została przez niego oszukana. Kupiła u niego te same 66 co ja.
Oszuście jeżeli to czytasz to wiedz że jeżeli do końca tygodnia nie odezwiesz się idę razem z drugą osobą którą oszukałeś na policję.
PS. Transakcja nie odbyła się na allegro, wiem moja wina, więc hejty i ludzie mądrzejsi nie zjeżdżajcie mnie.
Jeżeli ktoś też został przez niego oszukany proszę o kontakt
gg 31859469
krzysiexp@interia.eu
Może się uda go dorwać i odzyskać nasz hajs!
Kupiłem u niego 66 RCV, wpłaciłem część pieniędzy a druga miałem wpłacić jak amortyzator przyjdzie. Gość jest z Sanoka
Dokładne dane jakie dostałem do wpłaty
XXX - nie mogę podać gdyż odezwała się do mnie pewna osoba, która nazywa się tak samo jak człowiek który mnie oszukał i zażądała usunięcia tego imienia i nazwiska
Jeżeli ktoś ma z gościem jakiś kontakt proszę o kontakt ze mną, będę bardzo wdzięczny.
Uzyskałem kontakt z drugą osobą która została przez niego oszukana. Kupiła u niego te same 66 co ja.
Oszuście jeżeli to czytasz to wiedz że jeżeli do końca tygodnia nie odezwiesz się idę razem z drugą osobą którą oszukałeś na policję.
PS. Transakcja nie odbyła się na allegro, wiem moja wina, więc hejty i ludzie mądrzejsi nie zjeżdżajcie mnie.
Jeżeli ktoś też został przez niego oszukany proszę o kontakt
gg 31859469
krzysiexp@interia.eu
Może się uda go dorwać i odzyskać nasz hajs!
-
- Kontakt:
Panowie nie jesteście sami, również wpłaciłem temu panu 250 zł a potem miałem reszte wpacić, zaraz wpadne w szał chyba. Mam nadzieje, że odzywskam kase. Nie wiem jak inni ale ja pod koniec tygodnia ide na policje.

EDIT: ja do przelewu dostałem takie dane:
95 1020 2980 0000 2702 0055 1390
Marek Feg
Sanok 38-500
Ul.Lwowska 15
nazwisko sie nie zgadza ale widze, że rozmawaimy również o Sanoku i takich samych 66 wiec to nie zbieg okoliczności tym bardziej, że na facebooku podawali jego konto w linku które usunął...
to lecimy we 3krzysiexp pisze: drugą

EDIT: ja do przelewu dostałem takie dane:
95 1020 2980 0000 2702 0055 1390
Marek Feg
Sanok 38-500
Ul.Lwowska 15
nazwisko sie nie zgadza ale widze, że rozmawaimy również o Sanoku i takich samych 66 wiec to nie zbieg okoliczności tym bardziej, że na facebooku podawali jego konto w linku które usunął...
-
- Kontakt:
Re: Zostałem oszukany przez "Marek Stasiak" z Sanoka
Ave, czyli to była ta "niespodziewanka"??
Słabo panowie.... Mam nadzieję że odzyskacie hajs i wszystko inne
Tylko się nie poddajcie i walczcie do końca o swoje. Trzymam za was kciuki

Słabo panowie.... Mam nadzieję że odzyskacie hajs i wszystko inne

Tylko się nie poddajcie i walczcie do końca o swoje. Trzymam za was kciuki

Kross Level A8 + RS Tora 318SA
http://ujeb.se/wFhyoQgkNANT
http://ujeb.se/wFhyoQgkNANT
-
- Kontakt:
Jeszcze sam pisałem pod jego ogłoszeniami że wałek jak stąd do tokio , pomyślcie ludzie kto normalny sprzedaje 66 rcv z 2009 za 500 bez wystawiania na allegro bo pisze że nie ma konta i wysyła tylko po przelewie na konto ? WAŁEK jak nic , Wystarczy też popatrzeć na to ile ma znajomych na facebook'u , jak pamiętam było ich około 50 i większośc z giełdy rowerowej . Takim się powinno ręce odcinać koło samej dupy .
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
moja 250BlackForest pisze:250 zł to dużo jak za taką naukę

-
- Kontakt:
Up
Bede wdzieczny za wszelkie informacje od raideró z Sanoka albo ludzi którzy widzieli ten amor a może znają delikwenta Marka...
Dostaliśmy wiele pomocy za co jestem wdzieczny ludziom, mam nadzieje, że odzyskam "zaliczke" mimo iż nie była to fortuna to wolałbym ją mieć, prawdopodobnie w piątek lub poniedziałek wybieram sie na policje podobnie jak koledzy
Bede wdzieczny za wszelkie informacje od raideró z Sanoka albo ludzi którzy widzieli ten amor a może znają delikwenta Marka...
Dostaliśmy wiele pomocy za co jestem wdzieczny ludziom, mam nadzieje, że odzyskam "zaliczke" mimo iż nie była to fortuna to wolałbym ją mieć, prawdopodobnie w piątek lub poniedziałek wybieram sie na policje podobnie jak koledzy

Witam.
Amortyzator który widnieje na zdjęciach był moją własnością. Został sprzedany za pomocą Allegro za 750zł + koszty przesyłki miłej Pani z Kasinki Małej. Osoba, która prosiła mnie o kontakt do ww Pani otrzymała go na tyle na ile mogłem pomóc.
Mama nadzieję że odzyskacie kasę.
Przesyłam linka do aukcji osoby która kupiła ode mnie amortyzator.
http://allegro.pl/sukienka-st-edc-12-13 ... 98175.html
Pozdrawiam.
Konrad
Amortyzator który widnieje na zdjęciach był moją własnością. Został sprzedany za pomocą Allegro za 750zł + koszty przesyłki miłej Pani z Kasinki Małej. Osoba, która prosiła mnie o kontakt do ww Pani otrzymała go na tyle na ile mogłem pomóc.
Mama nadzieję że odzyskacie kasę.
Przesyłam linka do aukcji osoby która kupiła ode mnie amortyzator.
http://allegro.pl/sukienka-st-edc-12-13 ... 98175.html
Pozdrawiam.
Konrad
-
- Kontakt:
Panowie, jest dobrze! Napisał na giełdzie, że przeprasza i odda kase, napisałem do niego priv i czekam na odpowiedź
https://www.facebook.com/groups/MarketT ... 776879327/

-
- Kontakt:
-
- Kontakt: