Krk dual-dresy
-
- Kontakt:
[quote="ShUriKeN"]hmmm ...
Zróbmy sobie sobie kamuflarz .... Na chopach i innych bajerach naklejmy naklejki nike ,adidas itd ... :P[/quote]
hehe dobre:)
a ja proponuje, zeby ktos zafascynowal dualem typow z gromu i po sprawie...
najprostsze wyjscie... uwierzcie mi:]
Zróbmy sobie sobie kamuflarz .... Na chopach i innych bajerach naklejmy naklejki nike ,adidas itd ... :P[/quote]
hehe dobre:)
a ja proponuje, zeby ktos zafascynowal dualem typow z gromu i po sprawie...
najprostsze wyjscie... uwierzcie mi:]
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
-
- Kontakt:
Ja mam nadzieje, ze w pewnym momencie zjawi sie miła i dobra wróżka rowerowa i pozabija tych wszystkich skurwieli jednym machnieciem swojej czarodziejskiej rozdzki!! Drechy maja nad nami jeszcze jedna istotna przewage - w lesie sa nieslyszalni, bo szelest dresu pokrywa sie z odglosami lasu :( Jak go nie zobaczysz to nie przezyjesz...
"Words of wisdom - Full Face helmet"
Czytam tak te wszystkie wasze wypowiedzi i każdy ma mase wspaniałych pomysłów ale żaden z was nie wypowiada się konkretnie co można zrobić.Każdy mówi po 100 razy jak to chujowo ze się ortaliony pojawiły ale narzekanie nie załatwi sprawy!!!Trzeba się ustawić kiedyś i zrobić "masówkę" na dualu i jak zobaczą np.20 osób na rowerach to zawrócą bo ich więcej niż 10 napewno nie przyjdzie (tak myśle).Trzeba bronić miejscówki bo my tam byliśmy pierwsi jak np.dostaną wpierdol to juz nie przyjdą tylko to musi być nas dużo żeby sobie poradzic jakoś razem.Wyjście jest takie żeby poprostu się umawiac na dual np.w soboty jak kto może żeby było troche osób.Bojak się nie ustawimy to przyjedzie ktos sam albo w miejszej grupie i tu zonk bo za stolikiem będą czekać i capną rowery i będę wracać bo raz im się udało to przyjdą jeszcze raz i kazdego zioma z tego forum mogą przyczaić.Więc lepiej chyba żeby grupą bronić wszystkich sprzętów.Nie dać im zarobić na nowe dresy.Takie jest moje zdanie !
POkój !
POkój !
Poprostu jazda!!!
1. Ci co mowia zeby najebac pewnie by zwiali od raz, albonie przyszli
2. Jesli idziesz gdzies sie bic to znaczy ze juz prawie dresem jestes
3. Jesli nawet bysmy najebali 10 drechom to nie przestraszyli by sie tylko przyszli w 50 i najebali bikerom
4. Druga opcja ze kazdego bikera od razu by atakowali
5. Zrobienie tajnych miejscowek jest nie mozliwe...
6. Nawet jak bedziecie chodzic z bejsbolem (maj inglisz is bjutiful) to i tak 99% z was by go nie uzyło, a jego widok moglby dresa tylko rozjuszyc
Wiec nie p.ier.do.l.c.ie juz wiecej bo to nie ma sensu. Z zadnej ustawki na narabanie dresow nic by nie wyszlo, z budowania "tajnych miejscowek" tez.
2. Jesli idziesz gdzies sie bic to znaczy ze juz prawie dresem jestes
3. Jesli nawet bysmy najebali 10 drechom to nie przestraszyli by sie tylko przyszli w 50 i najebali bikerom
4. Druga opcja ze kazdego bikera od razu by atakowali
5. Zrobienie tajnych miejscowek jest nie mozliwe...
6. Nawet jak bedziecie chodzic z bejsbolem (maj inglisz is bjutiful) to i tak 99% z was by go nie uzyło, a jego widok moglby dresa tylko rozjuszyc
Wiec nie p.ier.do.l.c.ie juz wiecej bo to nie ma sensu. Z zadnej ustawki na narabanie dresow nic by nie wyszlo, z budowania "tajnych miejscowek" tez.
Madcow ma racj epopieram w 200% jak znam dresow to nie ma bola żeby sie wystraszyli i tam wiecej nie przyszli...bo taka ich natura że sie mszczą i nie ma co ich napierdalac........trzeba sie jakoś dogadać.....podejść spytać o szluga i odrazu sie rozmowa nawinie........a tak siła to nie ma co.....bo nie damy rade...nawet jak raz by nam sie udalo to przecież nie zawsze bedze tam 20 czy 30 osob......
poesssssssssssdro
poesssssssssssdro
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali