Krk dual-dresy

romek89
Kontakt:

Post autor: romek89 »

dobry pomysl z gromem, to fajne miski (ok 2m wzrostu 120kg miesni i umie zabic przy uzyciu sznorowki na 36 sposobow :D) jakbyscie sie z pirotechnikami zgadali mielibyscie tez szybko kopiace sie doly :D
moze sprobujcie z kims z krakowskiego AT
dresy nie czytaja forum
dres+komp = biurko pod kompa z 3paskami :D
REVOLTA
Maciex
Kontakt:

Post autor: Maciex »

No to niewiem co można zrobic!!! Z tego waszego rozumowania wynika żeby nie jedzic na dual puki sprawa nie ucichnie tak?!Tak to rozumiem. Ja nikogo nie namawiam do niczego zrobicie jak chcecie.Ale skończy się na tym że dresy sobie tam zrobią miejscówkę i będą sobie przychodzi napić się zapalic szluga i PRZY OKAZJI zjechać czyimś rowerem. Chyba wychodzi na to ze kazdy musi sobie poszukać nowej traski
Poprostu jazda!!!
filozof
Kontakt:

Post autor: filozof »

Wasze pomysly sa spoko ,ale wszystkie dotycza sily.Wpierdolicie 10 dresom to na nastepny dzień kurwa przyjdzie ich 30 i tak wam dodupcom ze sie nie pozbieracie.Trzeba dogadać sie z policjiom zeby na przyklad w soboty byl jakiś tajniak z policji.Jednego dresa zlapja co juz wiecej nie przyjda.

Pozdro
Kondzio
Kontakt:

Post autor: Kondzio »

Jak nic z tym ludzie nie zrobią to oni tam dalej beda przychodzic a o szluga sie nie zapytam bo moze nie bedzie taki milosciwy zatłucze mnie pałą a rower sprzeda za 200zł i sie naćpa potem za tą kase.Zadzwonisz po policje to zanim sie tam zjawi radiowóz to juz sobie pojdą,a nawet jak zobacza policje to od razu prysną po krzakach.Mogą rownie dobrze powiedzieć ze kije ktore maja w rece potrzebne im sa na ognisko jakies... a za to ze idziesz z kijem policja moze tylko sprawdzic twoje dane w centarli taka jest prawda bo kijek to sobie mozna w garsći trzymac zwlaszcza w srodku jakiegos lasu.Oni tam beda przychodzic dopoki sie cos z tym nie zrobi.
szakal
Kontakt:

Post autor: szakal »

ludzie wpsolczuje wam...kupujcie jak najdluzsze sztyce;] dluzsze od palek ;]albo kupcie duze petardy i jak wyjda z lasu to rzucajcie w nih ;] pierdoleni palkarz sie bikerow czepiaja a kurwa dresy sa bezkarne??!!zgloscie ze wam groza albo cos..
http://miniurl.pl/12397
Baja
Kontakt:

Post autor: Baja »

problem z dresami jest taki że kiedys ktos im popuscił bo sie bał i oddał im miejscówke, ławke, bar, park, klatke schodową, i w końu całe miasto i kraj i swiat, ktos sie bał bo słyszał że,,,,,,,,, i bali sie ludzie i oddawali bo nie chcieli problemów, tylko czy to pomogło ????????????????/
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
wielki i zly
Kontakt:

Post autor: wielki i zly »

tak, MadCow, ty bys poprostu ich zdmuchnol... ty akurat bys sie najbardziej napierdalal prawda? no wlasnie, pozatym jesli mam baseball'a to czemu go nei uzyc? np. po nogach, hehe, trzeba walczyc miec braveheart i koniec a narazie pzdr
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

ja Panie matt_eush nie mowie ze bym na nich od razu z kijem leciał... to inni (w tym i ty) tak utrzymuja. Pozwolisz ze przytocze twoja wypowiedz " pozatym jesli mam baseball'a to czemu go nei uzyc? np. po nogach" A teraz zastanow sie ile razy spierdalales przed dresami jak byli 100m od ciebie, czy baseball`a zawsze wozisz? moze masz jakis do kieszeni chowany ale chyba nie, zanim dresowi przyjebiesz w nogi on ci wbije noz w brzuch (klatke piersiowa ewentualnie).
Zaraz sie zaczniesz pieklic ze ja pisze ze taki odwazny jestem i twierdze ze ty jakis straczliwy człowiek jestes co sie ich boi. NIE!!! mowie ze jesli widze dresy to spieprzam jak najdalej i jak najszybciej bo nie mam ochoty sie tluc. Pod wzgledem strachu przed dresami nie ma sie czego wstydzic piszac ze sie ucieka... bo stac w miejscu gdy idzie ich 10ciu jest czystym idiotyzmem.
MadCow
Kontakt:

ja Panie matt_eush nie mowie ze bym na nich od razu z kijem leciał... to inni (w tym i ty) tak utrzymuja. Pozwolisz ze przytocze twoja wypowiedz " pozatym jesli mam baseball'a to czemu go nei uzyc? np. po nogach" A teraz zastanow sie ile razy spierdalales przed dresami jak byli 100m od ciebie, czy baseball`a zawsze wozisz? moze masz jakis do kieszeni chowany ale chyba nie, zanim dresowi przyjebiesz w nogi on ci wbije noz w brzuch (klatke piersiowa ewentualnie).
Zaraz sie zaczniesz pieklic ze ja pisze ze taki odwazny jestem i twierdze ze ty jakis straczliwy człowiek jestes co sie ich boi. NIE!!! mowie ze jesli widze dresy to spieprzam jak najdalej i jak najszybciej bo nie mam ochoty sie tluc. Pod wzgledem strachu przed dresami nie ma sie czego wstydzic piszac ze sie ucieka... bo stac w miejscu gdy idzie ich 10ciu jest czystym idiotyzmem.
|\/| A + 3 K
Kontakt:

Post autor: |\/| A + 3 K »

[quote="ShUriKeN"]Oni mają pały i dresy ,,,,
My mamy kaski i ochraniacze ... i proponuje zakup rozkładanych pompek po 30 zł ... wieżcie mi mam taką i jak walnąłem kumpla na żarty to się skulił :P[/quote]

dobre ale zapomniales o sztycach :P no i jak masz jeszcze siodelko tiogi albo podobne to juz wogole masakra :)

Pozdro
MadCow
Kontakt:

czemu akurat tiogi?? Mi by bylo tiogi na dresa zal.... za duzo kosztuje :]
Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

nie pomysleliscie zeby może jednak z nimi pogadać? jak bedziecie bez rowerów ?
na kazoory przychodzą, ale posiedzą, wypiją jedno piwo, popatrzą, zagadają i jest spokój.
a jak wy od razu spierdalacie to nie dziwne ze teraz tam wam przychodzą !
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
ziemniak
Kontakt:

Post autor: ziemniak »

zależy na kogo trafisz ja tam nie mam zamiaru ryzykowac straty roweru nie jest to jakies codo coprawda ale cięzko na niego zapracowałem dlatego ja wole unikać narazie "dresiarskiej mafi" saczne rozmowe z nimi dopiero mając klamke pneumatyczną na naboje CO2 zacznie się gadka o rowerze przejda do słynnych konkretów to wyjmuje strzelam po nogach (pomijając elemet zaskoczenia bo pewnie na sam widok ucieknie) broń skuteczna ale bezpieczna nie potzreba zezwolenia 18 lat albo więce kabura i nic wam smerfy nie zrobiaważy niewiele (szkoda że tyle kosztuje)
www.mud-brothers.com
ziemniak
Kontakt:

Post autor: ziemniak »

niewiele waży
www.mud-brothers.com
ODPOWIEDZ