Amortyzator zoom 2-pułka?? co sądzicie
-
- Kontakt:
Moim zdaniem to dobra inwestycja dla osób które się "jarają", że sztuciec ma grube lagi os qr i nie wiadomo jak dużo skoku. Tak naprawdę może pracować tylko połową skoku, kto to wie. Po za tym dla mnie najważniejsze jest wnętrze, każdy amortyzator z wyższego zakresu ma tłumiki i to one nadają mu charakter pracy. ZOOM, jak dla mnie nie kojarzy się z niczym dobrym, jedynie cieknącymi uszczelkami, zardzewiałymi lagami, nie uginający się, lub połamany. Prostym chwytem marketingowym pragnie zrzeszyć sobie grono fanów amatorów.
Re: Amortyzator zoom 2-pułka?? co sądzicie
Czyli wychodzi na to że to te samo gówno w ładniejszej obudowie 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
zoom amor
widziałem już z rok lub 2 temu ale nigdzie nie było tego w PL, mają też jakieś mostki i kierownice do DH, generalnie bardzo mało znane produkty tej firmy z tej grupy w PL jak np Mozo, brak jakiś konkretnych stron www
ale chętnie bym przetestował
GG 10980116
Tylko mozo próbowało wejść na rynek chociaż troche wyższych modeli na poziomie RST i reklamowało nawet jeden amor 140mm skoku. Sam miałem i miło wspominam. 5 lat przejezdził do pierwszej awarii, praca tez była niezła, troche jak niektóre RSy, tylko mało sztywny był.m-cichy pisze: jak np Mozo, brak jakiś konkretnych stron www
Zoom funkcjonuje tylko w katalogu tajwańskim i sprzedaje oemowo. Przekop sobie katalog to znajdziesz fury takich firm do testowania

Ja miałem zooma gordo w GT Chuckerze i to jest atrapa amortyzatora. Tymi w pierwszej chwili sam się zainteresowałem ale jednak z opinii tu i tam widzę, że zoom to zoom czyli wyrób amortyzatoropodobny. Mój zoom ugina się max. 5cm i to jak ma dobry humor, często nie chce wejść głębiej niż 1cm, a wszystko to przy dropach itd