[spawanie aluminium 6061]
-
- Kontakt:
[spawanie aluminium 6061]
Witam, spawał ktos aluminium w Warszawie z pozytywnym skutkiem,bo caly wachlarz osob mi sie konczy ktorzy moga mi cos poradzic w tej sprawie.
Moze ktos wie o Darspawie, tam robil, ewentrualnie namiary na Rychtarskiego kom. ktos ma
Moze ktos wie o Darspawie, tam robil, ewentrualnie namiary na Rychtarskiego kom. ktos ma
-
- Kontakt:
czy tak trudno skorzystać z google?
http://metpartner.com/firma_1556_MIRAMA ... ej-Kulawik
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc ... kserska+1b
z ramą czy tam inną pierdółką nie musisz iść do biura-tylko od razu przez bramę na warsztat.koleś pewnie nie da ci żadnych papierów,ale sam dzwoni jak zrobi-zazwyczaj 2/3 dni - cena to około 30/70pln zależy czy mają być wzmocnienia, czy nie.
http://metpartner.com/firma_1556_MIRAMA ... ej-Kulawik
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc ... kserska+1b
z ramą czy tam inną pierdółką nie musisz iść do biura-tylko od razu przez bramę na warsztat.koleś pewnie nie da ci żadnych papierów,ale sam dzwoni jak zrobi-zazwyczaj 2/3 dni - cena to około 30/70pln zależy czy mają być wzmocnienia, czy nie.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
pytanie czy miało to sens... i w dalszej części pisząc czy ów fachman spawał to Tigiem w osłonie odpowiedniego gazu z odpowiednią elektroda nie topliwa, odpowiednim dobranym materiałem topliwym w całkowitej osłonie mieszance argnonowo******* w innym wypadku 15kg gaśnica poszla w ruch.. jeżeli takowy było proszę szczerze z serca o adres fachmana zajade do W-wy spotkam sie z Tobą wręczę szczerze zasłużonego 43ridepaka i udam sie do pana na kurs.. sam 2 rok uczę sie spawać stopy ... ale magnez proszę ciediskordia pisze:-ja nawet magnezowe golenie spawałem u tego gościa.

rowerek PB Spider Suspensions boss!
masz adres - to się dopytaj. gość ma dyplomy z konkursów w usa.
konkretnie spawał dolne lagi od fox 40. czy mialo to sens? owszem miało.
ponad 1000pln zostało w kieszeni. a specjalna elektroda zamawiana z niemiec kosztowała 90pln
to że uczysz się 2 lata spawania i nie wiesz że się da -oznacza tylko to,że niczego się tam jeszcze nie nauczyłeś.
konkretnie spawał dolne lagi od fox 40. czy mialo to sens? owszem miało.
ponad 1000pln zostało w kieszeni. a specjalna elektroda zamawiana z niemiec kosztowała 90pln
to że uczysz się 2 lata spawania i nie wiesz że się da -oznacza tylko to,że niczego się tam jeszcze nie nauczyłeś.
-
- Kontakt:
drut ok. 2000 PLN za kg Brutto, a gdzie reszta...diskordia pisze:specjalna elektroda zamawiana z niemiec kosztowała 90pln

zanim na to odpowiem ?diskordia pisze:to że uczysz się 2 lata spawania i nie wiesz że się da -oznacza tylko to,że niczego się tam jeszcze nie nauczyłeś.
rowerek PB Spider Suspensions boss!
nie nie spawałem- bo są od tego wyszkoleni ludzie.
jakiś upośledzony jesteś, albo masz wygórowane mniemanie o sobie, skoro po 2 latach gównianej szkoły poddajesz w wątpliwość umiejętności i wiedzę kogoś kto zajmuje się tym ze 30 lat.
nie wiem po co mi tu wyjeżdzasz z cenami za kilogramy elektrody -skoro ja zamówiłem 2 szt.a użyta została 1.
zmień szkołę - bo z taką wiedzą jaką masz to skończysz spawając futryny i może bramy garażowe
jakiś upośledzony jesteś, albo masz wygórowane mniemanie o sobie, skoro po 2 latach gównianej szkoły poddajesz w wątpliwość umiejętności i wiedzę kogoś kto zajmuje się tym ze 30 lat.
nie wiem po co mi tu wyjeżdzasz z cenami za kilogramy elektrody -skoro ja zamówiłem 2 szt.a użyta została 1.
zmień szkołę - bo z taką wiedzą jaką masz to skończysz spawając futryny i może bramy garażowe
Siemanko, jak macie problemy z pospawaniem roweru to wam polecę dobrą firmę. Miałem pospawanego Big Hita i ciskałem na nim dobre dwa lata, raz że nie pękło a dwa to pospawali prosto także łapcie linka do firmy. WMCTech Andrychów
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
www.nocuje.net