O rowerach w TV

p.iwo
Kontakt:

O rowerach w TV

Post autor: p.iwo »

w niedzielę w programie nadawanym w TV 4 o godzinie 22.10 pt Dragons Den - Jak zostać milionerem Grzegorz Zieliński vel Zielu będzie miał swój czas antenowy. W programie ludzie prezentują swój pomysł na biznes i jak to zazwyczaj bywa najlepszy w ocenie jury wygrywa. Grzegorz będzie prezentował rozwiązanie napędu roweru schowane w ramie. Warto zobaczyć...
niemłody zapaleniec
diskordia
Kontakt:

Post autor: diskordia »

pewnie wziął sobie do serca - kary jakie dostali w Polsce producenci rowerów za wprowadzenie do sprzedaży niebezpiecznych części w postaci nieosłoniętych zębatek.
było o tym na fejsie. zdaje się że arkus dostał kilkadziesiąt tysięcy kary.
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

Te przepisy to taka bzdura że aż boli.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
F4rr3ll
Kontakt:

Post autor: F4rr3ll »

Jak wiele ... ale to sie raczej nie zmieni ... :(
venon666
Kontakt:

Post autor: venon666 »

tej niedzieli nie bylo cos komus sie pokielbasilo
nooz
Kontakt:

Post autor: nooz »

Ale rozwalił mnie ten student informatyki. Pomysł mega, widać ma ogromną wiedzą że się bierze za takie rzeczy, a kiedy powiedział że jest na I roku.. szczena opadła :D
TrzecieKolo
Kontakt:

Post autor: TrzecieKolo »

Program ciekawy, ale o rowerach nic nie było :P
For Fun - ja rowerowo, czyli blog rowerowy :)
Kalais Studios - ja zawodowo, czyli grafik z Warszawy :)
tikk
Kontakt:

Post autor: tikk »

nooz pisze:Ale rozwalił mnie ten student informatyki. Pomysł mega, widać ma ogromną wiedzą że się bierze za takie rzeczy, a kiedy powiedział że jest na I roku.. szczena opadła
Albo nie do końca zrozumiałem sens jego wypowiedzi albo nie tak do końca różowo to wygląda jak on to przedstawił.
Chce udostępniać aplikacje (word, excel) z własnego serwera, hmm. Co na to Bill Gates? :D
Poza tym jest już coś takiego jak "cloud computing" - choć on twierdzi, że jego pomysł to coś innego. Z jego wypowiedzi nie załapałem różnicy między tym co on proponuje a właśnie "przetwarzaniem w chmurze"

W zapowiedzi następnego programu ktoś wjechał na rowerze ale niestety nie rozpoznałem osoby.
tikk
p.iwo
Kontakt:

Post autor: p.iwo »

sorry, ale w zapowiedziach puszczanych w ciągu tygodnia był Zielu ze swym pomysłem. Widocznie będzie w innym odcinku. Pozostaje baczna obserwacja, albo zapytanie u źródła.
niemłody zapaleniec
ODPOWIEDZ