O rowerach w TV
O rowerach w TV
w niedzielę w programie nadawanym w TV 4 o godzinie 22.10 pt Dragons Den - Jak zostać milionerem Grzegorz Zieliński vel Zielu będzie miał swój czas antenowy. W programie ludzie prezentują swój pomysł na biznes i jak to zazwyczaj bywa najlepszy w ocenie jury wygrywa. Grzegorz będzie prezentował rozwiązanie napędu roweru schowane w ramie. Warto zobaczyć...
niemłody zapaleniec
-
- Kontakt:
Albo nie do końca zrozumiałem sens jego wypowiedzi albo nie tak do końca różowo to wygląda jak on to przedstawił.nooz pisze:Ale rozwalił mnie ten student informatyki. Pomysł mega, widać ma ogromną wiedzą że się bierze za takie rzeczy, a kiedy powiedział że jest na I roku.. szczena opadła
Chce udostępniać aplikacje (word, excel) z własnego serwera, hmm. Co na to Bill Gates?

Poza tym jest już coś takiego jak "cloud computing" - choć on twierdzi, że jego pomysł to coś innego. Z jego wypowiedzi nie załapałem różnicy między tym co on proponuje a właśnie "przetwarzaniem w chmurze"
W zapowiedzi następnego programu ktoś wjechał na rowerze ale niestety nie rozpoznałem osoby.
tikk