[Frango] 2013 Giant Glory + 2012 Fox 36 180 Float RC2
Flot spisuje się bardzo fajnie, ale ten sezon był dla mnie wyjątkowo nie rowerowy. Byłem tylko w Szczyrku i 2tyg temu w Kamieńsku. Na dodatek, mam te stery FSA Option, które są trochę mi strzelają, co trochę psuje frajdę z jazdy.FilipN12 pisze:Mógłbyś powiedzieć, jak sie ten Float spisuje? Wybiera, buja sie strasznie, czy cos? I czy dałoby się go ustawić pod osobę ważącą okolo 50kg? Bo tam chyba łatwiej, niż w Vanilli. Z góry dzięki, super rower
Ja ważę 65kg w pełnym rynsztunku. Myślę, że i na 50kg da radę go napompować.
Dzięki... Nowa rama, 2013 miała właśnie wypłynąć z Tajwanu, ale z niewiadomych przyczyn, opóźni się kolejna 2tyg ;(
pozdro
frango
frango
A wiesz co... trochę mi się Sram znudził. Na pewno nie włożę do zjazdówki najdroższej przerzutki Srama ze blokadą wózka, nowy Saint też nie należy do najtańszych, a Zee wydaje się sensownym rozwiązaniem. Ale to dopiero przyszły sezon. Jest też kilka innych pomysłów na upgrade sprzętugrindz0ne pisze:z Sram na Shimano ? Chyba jesteś obłędzieFajnie z tym Lisem wygląda na przodzie
![]()

pozdro
frango
frango
Bo one tak mają, że wpadają w oczy. Śliczne są.frango pisze:Zmienię też mostek. Wpadł mi w oko Spank Spike Race Stem 35mm.

Czekam jak całość wyjdzie, bo szczerze mówiąc bardziej mi się nowa glorka podoba - trochę więcej czarnego nie zaszkodzi.
http://miki-ck.pinkbike.com/ Freeride!
Tylko z miskami, one niewiele różnią się od zwykłych. Zważę dzisiaj jedne i drugie sterySpaced pisze:A rama nie utyła bo ze sterami cc wazysz?

Będzie jak chujinkamiki_ck pisze:Czekam jak całość wyjdzie, bo szczerze mówiąc bardziej mi się nowa glorka podoba - trochę więcej czarnego nie zaszkodzi.

pozdro
frango
frango
-
- Kontakt:
Tak z ciekawości - dlaczego nadal Glorka ? Nie kusiło Cię coś innego ?
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

-
- Kontakt: