Nie ma co panikować. To tylko olej smarujący się rozlał - wszystkie RS tak mają. Nie polecam teraz jeździć bo go zatrzesz - najpierw wlej 15ml jakiegoś motorexa lub innego oleju nadającego się do smarowania.
Jak wyjąłeś regulator to tłumienie możesz regulować przy pomocy imbusa 2,5mm ! a nie wykręcając tą śrubę - chyba, że chcesz rozebrać cały amortyzator.
Nie ma co panikować. To tylko olej smarujący się rozlał - wszystkie RS tak mają. Nie polecam teraz jeździć bo go zatrzesz - najpierw wlej 15ml jakiegoś motorexa lub innego oleju nadającego się do smarowania.
Jak wyjąłeś regulator to tłumienie możesz regulować przy pomocy imbusa 2,5mm ! a nie wykręcając tą śrubę - chyba, że chcesz rozebrać cały amortyzator.
To możesz jeszcze rozebrać cały amortyzator - tak jak koledzy już sugerowali. Budowa tłumika jest banalna, lecz nie jest on rozbieralny i wtedy jedynym wyjściem może okazać się ekspertyza w autoryzowanym serwisie lub nawet wymiana samego tłumika.
Spróbuj pokręcić imbusem 2,5mm w stronę zająca (o ile masz jeszcze tą naklejkę). Tylko dokręć najpierw tą śrubę mocującą goleń bo ona ma też za zadanie przytrzymać tłumik.
Słuchaj, duża śruba odpowiada za trzymanie tłumika i całego amortyzatora w całości. Mała w środku za regulacje, masz dokręcić dużą i pobawić się regulacją małą.
Najprawdopodobniej ta duża śruba jest poluzowana i jak kręcisz regulacją to obraca się z całym tłumikiem, to by wyjaśniało też wyciekający olej
jak mieszkasz gdzieś blisko Siemianowic/Katowic to Ci mogę podrzucić bo mi leży.
Jeżeli Ci na tym nie zależy - imbus 2,5mm.
P.S Poszukaj w górach, ja znalazłem ten regulator na stożku przed wallride xD