Napinacze
Napinacze
Witam,
Który z tych napinaczy będzie najlepszy? Truvativ X0, E13 LG1+, Shaman Racing Drake czy Mozartt Storm. Zależy mi głównie na wytrzymałości całego napinacza jak i tez taco?
Dzięki
Pozdrawiam
Który z tych napinaczy będzie najlepszy? Truvativ X0, E13 LG1+, Shaman Racing Drake czy Mozartt Storm. Zależy mi głównie na wytrzymałości całego napinacza jak i tez taco?
Dzięki
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
Mozartt to sprawdzony napinacz, crash replacement działa jak nalezy. Kumpel dostal nowe prowadnice za jakoś 20 czy 30zł z przesyłką. Drake to tez bardzo dobre napinacze, super jakosć wykonania i niska waga. Lg1 jest tak popularny ze wszystko wiadomo a X-0 to to samo co mrp czyli straszny kloc, jego to raczej brac jak ktos chce taco w roli pługu.
-
- Kontakt:
Speced, kolega Snepi mieszka w Trzebinia a ja mieszkałem w Trzebnica
Taka drobna różnica :] Ponieważ używam i teraz mam na sprzedaż polecę Ci shamana
Z fakturą, gwarację i 2 letnim crash replacment..
BTW: Możesz teraz kupić napinacz Shamana zamontować w rowerze i sprawdzić jak działa, w razie brak zadowolenia używany sprzęt można zwrócić.. Regulamin masz na stronie polskiego dystrybutora ;]

Z fakturą, gwarację i 2 letnim crash replacment..
BTW: Możesz teraz kupić napinacz Shamana zamontować w rowerze i sprawdzić jak działa, w razie brak zadowolenia używany sprzęt można zwrócić.. Regulamin masz na stronie polskiego dystrybutora ;]
-
- Kontakt: