Witam
Zapis sezonu 2012, tripów i wspólnej jazdy. To jest pierwszy poważniejszy film. Wiele planów na następny sezon. Nasze podejście do tego hobby to po prostu czerpać radość z jazdy. Film kręcony i montowany przez nas w całości. Zapraszamy
Dla mnie ciekawe - idealnie. Najważniejsza jest zabawa i przyjemność z jazdy - a lasy takie że bym z nich nie wychodził (idealnie pod mojego sklila, w sam raz do zabawy). Wiadomo że można kurwy 2m budować, ale jeśli komuś daje radości płynna jazda po mniejszych hopkach to git. Freeride po prostu Gdzie to kręcone ?
Oo widze poczatek filmu z naszego Kielckiego telegrafu
Gromciu - Tam nie trzeba ich powiekszac , w calym lesie jest tyle tras i lotów , ze kazdy znajdzie cos dla siebie oni akurat kręcili na mniejszych
Te hopki wcale nie są takie małe. One są źle sfilmowane. Wystarczył inny kadr i lepiej by to wyglądało.
Po pierwsze nie uwierzę że surówka była w HD. Ktoś chyba wyrenderował HD po to tylko by było w HD. Albo cały czas używaliście zbliżenia cyfrowego. A że go użyliście kilka razy to widać.
Ogólnie fajnie się ogląda filmik ze znanych mi tras, lubię patrzeć jak ludzie dobrze się bawią i uczą ale jeśli chodzi o zdjęcia i montaż to jest raczej źle.
Przy następnym filmiku polecam nagrać więcej materiału, zrobić krótszy film tylko z najlepszych ujęć jakie dorwaliście i zrobić to tak by 1/3 filmu NIE była "scenami z planu".
Dziękuję za miłe słowa. Dokładnie - kręciliśmy nie najlepszym sprzętem dlatego tak wyszło. Jednak na ten sezon dorwaliśmy kamere, fish eye i będzie lepiej.