Boxxer RC CL 2011 vs Marzocchi 888 RC3 WC
Boxxer RC CL 2011 vs Marzocchi 888 RC3 WC
Witam, który z tych amorkow bardziej polecacie do FR/DH?
Boxxera RC CL z 2011 roku czy 888 RC3 WC z 2009 roku, oba są nowe tylko sprzedawana jest stara kolekcja.
Za wszelkie pomoce z góry dzięki.
Boxxera RC CL z 2011 roku czy 888 RC3 WC z 2009 roku, oba są nowe tylko sprzedawana jest stara kolekcja.
Za wszelkie pomoce z góry dzięki.
-
- Kontakt:
Opisywąłem to na forum juz wiele razy ale:
- Z mid valve dużo mniej nurkuje i w ogóle nie buja przy pedałowaniu
- mniej serwisu niz fabrycznie (raz na rok jak w marzo)
- lepsze wykonanie i spasowanie
- lepiej radzi sobie z hsc znacznie
- O dziwo pomimo otwartej kąpieli i pełnej budowy z alu jest lżej (chociaż nieznacznie)
- Lepsza kontrola przeciw dobiciom (hydrauliczna)
- Czulszy
Z wad to drogi + dopłata za pokrętła jak nie chcesz śrubokrętem regulować.
A mówie to z punktu widzenia kogos kto miał na prawde dopracowanego boxxa, nie jeden z tych modeli co ludzie kupili i jezdzili zastanawiając się czemu nie działał(sram holland się nim zajął zanim znajomek mi sprzedał). Mój działał super, lepiej od moich rc2x.
- Z mid valve dużo mniej nurkuje i w ogóle nie buja przy pedałowaniu
- mniej serwisu niz fabrycznie (raz na rok jak w marzo)
- lepsze wykonanie i spasowanie
- lepiej radzi sobie z hsc znacznie
- O dziwo pomimo otwartej kąpieli i pełnej budowy z alu jest lżej (chociaż nieznacznie)
- Lepsza kontrola przeciw dobiciom (hydrauliczna)
- Czulszy
Z wad to drogi + dopłata za pokrętła jak nie chcesz śrubokrętem regulować.
A mówie to z punktu widzenia kogos kto miał na prawde dopracowanego boxxa, nie jeden z tych modeli co ludzie kupili i jezdzili zastanawiając się czemu nie działał(sram holland się nim zajął zanim znajomek mi sprzedał). Mój działał super, lepiej od moich rc2x.