+MARZOCCHI 2005 JUŻ SĄ DOSTĘPNE+
+MARZOCCHI 2005 JUŻ SĄ DOSTĘPNE+
Witam wszystkich ! marcoki na 2005 rok sa juz w sprzedazy mozna je nabyc w www.gregorio.pl czyli u dystrybutora ma ktoś już m orze ten sprzet ????
NIe wazne gdzie kupujesz w gregorio czy na allegro czy od jakiegos innego zrodła...
Chodzi mi o to ze wytrzymałość amorów do ich ceny ma sie tak jak złoto do zapałki.... (cokolwiek by to znaczyło) co ja pierd*le..jednym słowem mowiac marcoki to syf nad syfami juz sie przejechałem na paru i mam dosyc !!
POZDRAWIAM
Chodzi mi o to ze wytrzymałość amorów do ich ceny ma sie tak jak złoto do zapałki.... (cokolwiek by to znaczyło) co ja pierd*le..jednym słowem mowiac marcoki to syf nad syfami juz sie przejechałem na paru i mam dosyc !!
POZDRAWIAM
Ale pierdolicie. Ja mam DJ2 na 2003 i juz nie raz mi dupe uratowal, chodzi jak trzeba jeszcze nic przynim nie robilem, ogolnie wypas. Nie wiem co wy sie tak uprzedzilisie do tej firmy....
A ja sobie powiem ze opony Tiogi sa do dupy i co tez zaraz wszyscy ze looo kiedys to bylo a teraz to......
Ja nie moge jak mnie takie gadanie denerwuje.
Wszystko co napisalem powyzje to moje SUBIEKTYWNE zdanie.
Bez urazy..... :p
A ja sobie powiem ze opony Tiogi sa do dupy i co tez zaraz wszyscy ze looo kiedys to bylo a teraz to......
Ja nie moge jak mnie takie gadanie denerwuje.
Wszystko co napisalem powyzje to moje SUBIEKTYWNE zdanie.
Bez urazy..... :p
It's not the bike you ride, it's how you ride your bike
-
- Kontakt:
[quote="Mad Mike"]DirtyFLOW -> zgadzam się z tobą w 80%, ponieważ uważam że ta firma wypuściła jednak 3 amory które są naprawde zaj.ebiste!
1.Monster
2.Shiver DC
3.66
Może jeszcze super T, 888 -> ale raczej już w mniejszym stopniu.
.[/quote]
66 fajnie wyglada, nie?
a chu.jowosci marzokow pierd.ola najwiecej ci co ich nie maja...
1.Monster
2.Shiver DC
3.66
Może jeszcze super T, 888 -> ale raczej już w mniejszym stopniu.
.[/quote]
66 fajnie wyglada, nie?
a chu.jowosci marzokow pierd.ola najwiecej ci co ich nie maja...
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557