Napinacz do dragstara

juraski
Kontakt:

Napinacz do dragstara

Post autor: juraski »

Jak w temacie jaki polecacie bo nic ciekawego nie mogę znaleźć ogólnie znalazłem tylko jeden jakiś truvativa. Dragstar nie ma mocowania iscg, kiedyś spotkałem się z jakimiś adapterami iscg.
Druga sprawa że na razie mam zamontowaną również przednią przerzutkę czy jakiś napinacz współgrałby nią?(oczywiście spełniając swoją funkcję a nie dodając jedynie wagi do roweru)
crossfader18
Kontakt:

Post autor: crossfader18 »

Ja nie mogę chłopie, jak masz zamiar zamontować napinacz który ma dwie klatki jedną z góry drugą z dołu do przerzutki to po primo
Dwa, każdy napinacz nawet iscg05 lub old da się zamontować pod miskę suportu za pomocą adapteru

Nie bądź taki leniwy i daj kilka przykładów które bierzesz pod uwagę bo rozpiętość cenowa jest bardzo duża od 40zł do nawet 500zł.
Jest niby patent ze napina dolna rolka only ale to jest lipa

Wogóle nie pojmuje po grzyba Ci potrzebny napinacz skoro masz przerzutkę ? Chyba faktycznie tylko dla wagi
wasall
Kontakt:

Post autor: wasall »

Każdy z nich nadaje sie do tarcia chrzanu.
Weź ogarnij przód napędu wywal zmieniarke i zakup coś pokroju dartmoor'a slider'a. Koszt około 120 zł.
krylos
Kontakt:

Post autor: krylos »

Zamiast tego dartmoora to mogę mu oddać e13 SRS'a za tą kwote i o niebo lepszy :P

P.S. Nie żebym się reklamował czy coś :D Hi Hi Hi
yaaz
Kontakt:

Post autor: yaaz »

Jurajski, ten napinacz z linku daje rade - ten z dwoma czerwonymi rolkami :)
na początek jest w sam raz, może nie wytrzyma dwóch czy trzech sezonów katowania, ale na pierwszy sezon da radę bez problemu.
Michu_M
Kontakt:

Re: Napinacz do dragstara

Post autor: Michu_M »

I rolki sa tak głośne ze bez izolacji na nich słychać cie z kilometra :roll:
ODPOWIEDZ