Od razu do rzeczy: jakie liceum w Krakowie polecacie ?
Do jakich wy chodzicie ?
Wiecie nie chce isc do jakiegoś zajebis**** ale do takiego średniego.
Co polecacie ?
Mam dojeżdżać z niepołomic (jeśli to coś da :/)
Ja polecam ZSE nr1(Zespół Szkół Ekonomicznych nr1) do wyboru 4 letnie technikum ekonomiczne(polecam) tylko jest dużo roboty ale jest jak narazie idzie zajebiście, lub 3 liceum ekonomiczne.
Jestem za zrobieniem rankingu!:)) U mnie w gimnazjum dwa lata temu to była straszna lipa pod względem panienek, a teraz w technikum to jest dopiero harem, jest zajebiście pod względem panienek i pod względem "atmosfery" panującej w szkole. Nie chciałbym się wrócić do gimnazjum. Szkoła średnia to jest życie, jest zajebiście dużo roboty, ale można przeżyć.
ja jestem w VIII kosmiczna szkola.. zdażajom sie fajne imprezy.. laski eleganckie tesh som (tyle ze wybredne) no i wogule jest ok jedynym minusem jest mhm duuużo nauki!.. te a wy z IV dajcie kontakt do jakichś fajnych wolnych lasek z waszej sql!.. :P
a ja chode do LACZNOSCI i jest git (technik telekomunikacji), panien duzo nie ma (50 na cala szkole) :/ , ale przeciez zawsze mozna sie przejsc pod inna szkole
P.S. >> AMOEBA bylem w osemce ale sie przenioslem :P
a ja to sobie jestem u pijarow i poki co mi tam dobrze..laski z mojego rocznika (88) sa dosc mocno srednie, chociaz jest kilka sensownych ;) a jakby co zawsze sa starsze ;)..a i do gimnazjum blisko...
Ja chodze do XIII (13) i jest fajnie pod wieloma względami. Wiadomo :) , a i nauczyciele są fajni. No i ogólnie miła atmosfera. A do szkoły można na rowerze jeździć i jaja porobić wogule.
JA bym wybral zespól szkol lacznosci ,zajebisci nauczyciele ,"lacznosc to przyszlosc" .KURWA NIE IDZCIE DO ZADNEGO LICEUM -chodzilem do XIII same jabane mózgi ,pozatym po liceum po masz wielki ****.