wrocław
Witam po długiej nie obecności na forum która była spowodowana budową NS na BSK71 narazie prace zostały przerwane z powodu braku materiału ale już nie długo :] ruszy dalej ,A na Biskupinie dokładnie na wyspie opatowickiej powstały nowe hopy zrobione przez młodych ludzi w wieku 14 ,17 lat i sa bardzo fajne do nauki skakania :]
http://dirtjump71.magma-net.pl
[quote="endrju71"]Gaju na wyspie sa hopy? W ktorym miejscu? Bedziecie dzisiaj na BSK?[/quote]
Nie wiem czy dzisiaj będę ale chyba tak , a hopy na wyspie sa dokładnie ci już tłumacze jak jedziesz do jazu opatwickiego jedziesz żwirowa droga do łąki i cały czas w lewo pod lasem jedziesz do końca łąki i tam sa te hopy
Nie wiem czy dzisiaj będę ale chyba tak , a hopy na wyspie sa dokładnie ci już tłumacze jak jedziesz do jazu opatwickiego jedziesz żwirowa droga do łąki i cały czas w lewo pod lasem jedziesz do końca łąki i tam sa te hopy
http://dirtjump71.magma-net.pl
Juz pisalem w dziale NORTHSHORE co chcialbym zrobic. Czy istnieje szansa aby powstal dosyc dlugi ns, prostopadly do walu? Mialo by byc tam kilka mniejszych dropow- takich, ze mozna jechac plynnie, pare cienkich (na ok. 20cm) kladek itp. Ja bylbym chetny na budowanie, ale niestety najwczesniej w marcu. Jeszcze pozostaje sprawa drewna- tego nie jestem w stanie zapewnic, a jesli nawet bedzie taka okazja, to nie usmiecha mi sie targanie samemu palet ;). Gwozdzie moge kupic ;)
[b]wd40[/b]
jasne, budowac mozna, jesli ktos bedzie zainteresowany, ja nie ukrywam ze jestem ale tez nie ukrywam ze jestem laikiem, a jako taki malo obeznany w temacie czlowiek watpliwe zebym sie godzil na budowanie motywow zbyt trudnych, raczej bede obstawal przy bardziej lajtowych wykonaniach, ale chetny jestem, jesli zbierze sie odpowiednia ilosc osob mozna bedzie oszacowac mozliwosci ewentualnie dzialac
jasne, budowac mozna, jesli ktos bedzie zainteresowany, ja nie ukrywam ze jestem ale tez nie ukrywam ze jestem laikiem, a jako taki malo obeznany w temacie czlowiek watpliwe zebym sie godzil na budowanie motywow zbyt trudnych, raczej bede obstawal przy bardziej lajtowych wykonaniach, ale chetny jestem, jesli zbierze sie odpowiednia ilosc osob mozna bedzie oszacowac mozliwosci ewentualnie dzialac
w pewnym miejscu niesamowita klima panuje...