PS: Początkowo myślałem,że wersja 20 to będzie hicior,ale za prawie 15tyś. dostać Vana i jarać się biedną 40tką ... Choć logo Foxa zwabi pewnie i tak masę ludu

Ja też wybrałbym (chyba) mondrakera w tym przedziale cenowym, ale nie możesz porównywać cen mondrakera do scotta, to bez sensu. W tej cenie jest też np. Canyon na kashimie, CCDB i deemax'ach. Ceny scotta należy porównywać np. do specializeda, czy treka. Z prostej przyczyny, za marke się płaci, zawsze się płaciło i zawsze się płacić będzie.Korean_Boy pisze:za 14500 jest srodkowy model summuma z pelnoprawnym foxem 40rc2 (tyle ze bez kashimy) i lepszymi czesciami ...
Czemu Scott ma marke, a Mondraker nie?Smietana pisze:Ja też wybrałbym (chyba) mondrakera w tym przedziale cenowym, ale nie możesz porównywać cen mondrakera do scotta, to bez sensu. W tej cenie jest też np. Canyon na kashimie, CCDB i deemax'ach. Ceny scotta należy porównywać np. do specializeda, czy treka. Z prostej przyczyny, za marke się płaci, zawsze się płaciło i zawsze się płacić będzie.
Tak, faktycznie. Pamiętam jak w dzieciństwie oglądałem różne dyscypliny rowerowe i zawsze rzucał mi się w oczy napis romet przynajmniej u kilku zawodników, masz też racje bo i bez rowerów Canyona na podium nigdy się nie obyło.Spaced pisze:Dziwne, że Romet nie kosi więcej w takim razie.
Canyon ma tradycje w szosie.Smietana pisze:Tak, faktycznie. Pamiętam jak w dzieciństwie oglądałem różne dyscypliny rowerowe i zawsze rzucał mi się w oczy napis romet przynajmniej u kilku zawodników, masz też racje bo i bez rowerów Canyona na podium nigdy się nie obyło.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 4 gości