ankieta o shermanie FLICK
ankieta o shermanie FLICK
poniższa ankieta dotczy tylko Shermana FLICK. proszę o napisanie odpowiednich numerków w wypadku 5,6,7 o krótki opis co sie stało
1. Złamałem Shermana Flick
2. Widziałem (słyszałem) złamanego Shermana Flick
3. Pękł mi sherman flick(w jakim miejscu)
4. Widziałem (słyszałem) pękniętego Shermana Flick
5. Uszkodziłem w inny sposób Shermana flick. (jak?)
6. Widziałem uszkodzonego w inny sposób Shermana Flick (jak?)
7. Miałem następujące problemy z Shermanem Flick (jakie?)
8. nic się nie dzieje z moim Shermanem Flick(a jeżdżę na nim już ...)
9. Kupiłem swojego Shermana Flick za .... w ....(nazwa sklepu, internet, sprowadziłem z zagranic itp.)
1. Złamałem Shermana Flick
2. Widziałem (słyszałem) złamanego Shermana Flick
3. Pękł mi sherman flick(w jakim miejscu)
4. Widziałem (słyszałem) pękniętego Shermana Flick
5. Uszkodziłem w inny sposób Shermana flick. (jak?)
6. Widziałem uszkodzonego w inny sposób Shermana Flick (jak?)
7. Miałem następujące problemy z Shermanem Flick (jakie?)
8. nic się nie dzieje z moim Shermanem Flick(a jeżdżę na nim już ...)
9. Kupiłem swojego Shermana Flick za .... w ....(nazwa sklepu, internet, sprowadziłem z zagranic itp.)
7. przy rozbieraniu widelca zerwał się gwint w regulatorze tłumienia dobicia, przez co ustawienie było cały czas w pozycji minimum. dostałem nowy tłumik w ramach gwarancji.
8. (pomijając pkt 7.) od początku 2003 r.
9. w Plusie w wawie
10. info dla wszystkich którzy widzieli w szczawnie, podczas eliminacji do Nokii w 4X, glebę gościa na SantaCruzie - jego Sherman przyjął całe uderzenie prostopadle do goleni i przeniósł je na ramę - widelec nie ucierpiał w najmniejszym stopniu i działa tak jak działał :))
8. (pomijając pkt 7.) od początku 2003 r.
9. w Plusie w wawie
10. info dla wszystkich którzy widzieli w szczawnie, podczas eliminacji do Nokii w 4X, glebę gościa na SantaCruzie - jego Sherman przyjął całe uderzenie prostopadle do goleni i przeniósł je na ramę - widelec nie ucierpiał w najmniejszym stopniu i działa tak jak działał :))
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
5. ujebalem pret od regulacji zmiany skoku :] ale z mojej winy poprostu nieodpowiednio sie bawilem regulatorem i doszlo do zmeczenia materialu . wymiana regulatora na nowy kosztuje 180 zeta :]
9. kupilem od kolesia z w-wy za 1100 zeta +3 serwisy i dodatkowa twarda sprezyna (amor mial 1 miech) :] oczywiscie na zwykla oske 10 mm
8. po wymianie regulatora nic sie z nim nie dzieje juz jezdze na nim chyba mniej niz rok
2. nie slyszalem zeby komus suie rozjebal sherman :P napewno nie mi :]
9. kupilem od kolesia z w-wy za 1100 zeta +3 serwisy i dodatkowa twarda sprezyna (amor mial 1 miech) :] oczywiscie na zwykla oske 10 mm
8. po wymianie regulatora nic sie z nim nie dzieje juz jezdze na nim chyba mniej niz rok
2. nie slyszalem zeby komus suie rozjebal sherman :P napewno nie mi :]
mam Firefly TA jesli chodzi o budowe zewnetrzna jest to to samo....:
8. 3 m-c
9. www.sklep.dirt.pl 3100zl (ale nie flick :))
8. 3 m-c
9. www.sklep.dirt.pl 3100zl (ale nie flick :))
www.trialshop.pl